caroline wozniacki

Se Caroline Wozniackis kampe direkte med live stream.
Bookmakerne viser alle kampe med “Miss Sunshine” – også finalerne.

STREAM NU

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto/
  3. 3. Ha’ penge på kontoen og se Wozzy’s kampe

LIVE STREAM CAROLINE WOZNIACKI I 2017

Følger du med, når den bedste danske tennisspiller folder sig ud på WTA-touren?

Du har en enestående mulighed for at se samtlige Caroline Wozniackis kampe via live streaming hos bookmakerne. Det er nemt og lige til, og du kan se direkte billeder på både mobil, tablet og computer.

Vil du have mere end Caroline Wozniacki? Bookmakerne viser alle kampe fra WTA-, ATP- og Challenger-touren. Se dagens kampe i kalenderen herunder.

TidKampTurneringStream
06:30Garbine Muguruza vs Caroline WozniackiWTA - Tokyo
07:00Taylor Fritz vs Wishaya TrongcharoenchaikulATP - Chengdu - Kvalifikation
07:00Adrian Menendez-Maceiras vs Rigele TeATP - Chengdu - Kvalifikation
08:30Beatriz Haddad Maia vs Richel HogenkampWTA - Seoul
08:30Peter Kobelt vs Marco ChiudinelliATP - Chengdu - Kvalifikation
08:30Takuto Niki vs Marcos GironATP - Chengdu - Kvalifikation
08:30Daria Gavrilova / Daria Kasatkina vs Andreja Klepac / Maria Jose Martinez SanchezWTA - Tokyo - Damedouble
09:00Casper Ruud vs Maximilian MartererChallenger - Sibiu
09:00Aleksandra Krunic vs Shuai ZhangWTA - Guangzhou
10:00Nao Hibino / Oksana Kalashnikova vs Luksika Kumkhum / Peangtarn PlipuechWTA - Seoul - Damedouble
10:00Stefanos Tsitsipas vs Fajing SunATP - Chengdu - Kvalifikation
10:00Chuhan Wang vs Jose StathamATP - Chengdu - Kvalifikation
10:00Aleksandr Nedovyesov vs Illya MarchenkoChallenger - Izmir
10:00Stephane Robert vs Danilo PetrovicChallenger - Izmir
11:00Adrian Ungur vs Carlos TabernerChallenger - Sibiu
11:30Bernard Tomic vs Zihao XiaATP - Chengdu - Kvalifikation
13:00Damir Dzumhur vs Jan-Lennard StruffATP - St. Petersborg
14:00Mischa Zverev vs Peter GojowczykATP - Metz
14:30Roberto Bautista-Agut vs Fabio FogniniATP - St. Petersborg
15:30Nikoloz Basilashvili vs Benoit PaireATP - Metz
18:30Dennis Novikov vs Alexander WardChallenger - Columbus
20:00Frank Dancevic vs Ante PavicChallenger - Columbus

Bet365

Bet365 giver dig adgang til samtlige Caroline Wozniackis tenniskampe via live streaming. Om danskeren spiller opvarmningsturnering i Eastbourne eller Grand Slam i Wimbledon, så kan du se med – blot du har en enkelt krone stående på din konto.

Hvis du ikke allerede har en konto hos Bet365, kan du få en 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner ved oprettelse.

Danske Spil

Danske Spil er naturligvis klar med live billeder fra Caroline Wozniackis kampe uge efter uge. Den danske tennisdarling er kravlet stødt op af verdensranglisten i 2017, og hun spiller mere underholdende, end hun før har gjort.

Er du ny hos Danske Spil, kan du modtage en 100 % velkomstbonus op til 500 kroner.

Nordicbet

Har du lyst til at se Caroline Wozniacki bide skeer med verdenseliten i kvindetennis? Så kan du gøre det hos Nordicbet, der serverer alle danskerens kampe via live streaming. Er du til odds og spil, kan du bette på Wozzys præstationer sideløbende med det direkte signal.

Hos Nordicbet får du – som ny spiller – en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner.

OPRET KONTO

Se Caroline Wozniacki

direkte og uden abonnement

NYHEDER

29 08 2017
C. Wozniacki – E. Makarova: Live stream og odds til US Open d. 30. august 2017

Er du klar over, at du kan live streame samtlige Caroline Wozniackis kampe hos Bet365? Danskeren har sat kursen mod...

27 08 2017
US Open i tennis: Stream Grand Slam-turneringen fra d. 28. august til d. 10. september 2017

Verdens bedste tennisspillere er klar til årets sidste Grand Slam. Det foregår fra d. 28. august til d. 10. september...

17 08 2017
Live stream Caroline Wozniacki – Ashleigh Barty ved Western & Southern Open d. 17. august 2017

Caroline Wozniacki spiller forrygende tennis i disse dage. Danskeren har lige haft en finaleoptræden i Toronto, og hun er allerede...

WOZNIACKI: KARRIEREN FRA 2005 – 2017

Caroline Wozniacki debuterede på WTA-touren som juniorspiller i 2005, og vandt allerede i 2006 Wimbledons junior-mesterskab. Senere samme år spillede Wozniacki sig til sit første trofæ som seniorspiller, da hun i vandt en turnering i Istanbul. Herfra gik det stødt opad, og danskeren vandt i 2008 sin første WTA-turnering, da hun i Stockholm til Nordic Light Open leverede flotte sejre mod højtrangerede modstandere.

Året efter nåede Wozniacki helt til finalen i US Open, hvor hun dog måtte se sig slået af Kim Clijsters. Grand Slam-finaleresultatat var det bedste, som danskeren indtil videre havde præsteret i sin karriere. På dette tidspunkt havde Wozniacki hvert år forbedret sin placering på ranglisten, og i 2010 nåede ”Miss Sunshine” – som den første dansker nogensinde – helt til tops på WTA-verdensranglisten.

Titlen som verdensetter overtog hun fra Serena Williams, men det skal her nævnes, at amerikaneren på daværende tidspunkt døjede med skadesproblemer. Desuden blev der rettet kritik mod proceduren for rangering på WTA-listen, idet nogle mente, at Wozniacki ikke burde anses som den bedste kvindelige tennisspiller på det pågældende tidspunkt. Argumenterne gik på, at danskeren havde indsamlet en stor del af sine point til ranglisten mod svagere modstandere, og at hun aldrig havde vundet en Grand Slam-turnering. Ikke desto mindre fortsatte Wozniacki med at levere gode præstationer, og hun sluttede også 2011 som nr. 1 på verdensranglisten.

Herefter begyndte det at gå ned ad bakke, og efter en sæson med dårlige resultater røg Caroline et godt stykke tilbage. Hun endte 2012-sæsonen på en 10. plads. De næste sæsoner var ligeledes skuffende, og fra at have vundet seks WTA-turneringer i både 2010 og 2011, så lykkedes det kun Wozniacki at vinde to i 2012 og én i hvert af årene, der fulgte. I takt med at WTA-sejrene udeblev, fortsatte Wozniacki sit fald ned ad verdensranglisten. Om en årsag til denne formnedgang kan findes i, at fokus blev flyttet fra spillet på banen til privatlivet uden for banen skal være usagt, men Wozniacki indledte i 2012 et forhold til golfspilleren Rory McIlroy, og i de to år, de var sammen, havde hun besvær med at finde fordums styrke. De to sportsstjerner forlovede sig, men brylluppet blev aflyst i maj 2014, og Caroline oplevede herefter en sportslig oprejsning ved at nå til finalen i US Open og avancere til en position som 8’er på verdensranglisten.

Allerede året efter – i 2015-sæsonen – røg hun dog ned på en 17. plads, hvilket var Wozniackis dårligste resultat siden 2007. Den dårlige form forfulgte Danmarks tennisdarling ind i 2016, hvor skader desuden var medvirkende til, at hun røg helt ud af top 50. Da Wozniacki tog hul på 2016-udgaven af sin favoritturnering – US Open – vendte formkurven dog heldigvis. Her nåede hun noget overraskende helt frem til semifinalen, hvor hun dog måtte se sig slået af verdensetteren Angelique Kerber. Den flotte præstation blev et vendepunkt for Wozniacki, som efterfølgende vandt Toray Pan Pacific Open, hvilket var hendes første WTA-titel i halvandet år. Blot en måned senere vandt hun endnu en WTA-titel – Hong Kong Open – og det førte hende tilbage til en top 20-placering på verdensranglisten. Wozniacki kunne således slutte 2016-sæsonen af på en 19. plads, og med en formkurve der pegede i den helt rigtige retning.

Danskeren har fortsat sin fremgang i 2017. Først med tre finaler på hard court i Doha, Dubai og Miami, og senest med en kvartfinale ved French Open, hvor hun ikke havde nogen point at forsvare. De flotte resultater har ført Caroline Wozniacki tilbage i top 10, hvor hun hører til. Danskeren virker meget fokuseret, og hun har lagt på i sit spil rent offensivt (selvom den stærke defensiv selvfølgelig fortsat er varemærket). I skrivende stund (17. juni 2017) indtager Caroline Wozniacki en placering som nr. 7 på verdensranglisten.

Kan danskeren komme helt tilbage på toppen, nu hvor Serena Williams igen sidder ude (denne gang med graviditet)? Få svaret ved at live streame Caroline Wozniacki og WTA-turneringerne hos bookmakerne.

LIVE STREAMING AF CAROLINE WOZNIACKIS KAMPE

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
STREAM NU

Bet365 giver dig adgang til samtlige Caroline Wozniackis kampe via live streaming. Dette uanset om danskeren spiller i en mindre turnering eller i en Grand Slam. Du kan altid se med, blot du har en enkelt krone stående på din Bet365-konto.

Har du lyst til at spille på danskeren, kan du også gøre det hos Bet365. Bookmakerne udmærker sig ved at have et pænt spiludbud – med dertilhørende flot tilbagebetaling – på danskerens kampe. Dette gælder både for pre- og livemarkedet.

Hos Bet365 kan du tilgå streamingen af Caroline Wozniacki fra både mobil, tablet og computer.

Se Caroline Wozniacki

direkte og uden abonnement

FAQ OM CAROLINE WOZNIACKI

Hvor meget har Caroline Wozniacki tjent?
Caroline Wozniacki har tjent +157 millioner kroner i løbet af sin karriere ifølge WTA-tennisforbundet.

Hvilke turneringer har Caroline Wozniacki vundet?
Caroline Wozniacki har vundet i alt 25 WTA-titler. Danskeren har blandt andet vundet ved Indian Wells, Dubai og Hong Kong.

Hvordan ligger Caroline Wozniacki placeret på verdensranglisten?
Caroline Wozniacki er netop kravlet op som nr. 7 på verdensranglisten (15-06-2017).

Hvor høj er Caroline Wozniacki?
Caroline Wozniacki måler 178 cm.

Hvilken kanal sender Caroline Wozniackis kampe?
TV2 Sport viser mange af Caroline Wozniackis kampe, da de har rettigheder til de fleste af WTA-turneringerne.

Hvornår spiller Caroline Wozniacki?
Tjek vores kalender i toppen af siden for at finde ud af, hvornår Caroline Wozniacki spiller sin næste kamp.

TRE ALTERNATIVER TIL CAROLINE WOZNIACKI

Har du lyst til at se andre spillere end Caroline Wozniacki i aktion? WTA-touren er rig på spændende profiler, som du kan opleve uge efter uge via live streaming.

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova er en tjekkisk tennisspiller, der er på vej frem. Hun er opflasket med den klassiske tjekkiske stil; stor serv og fladt spil. På WTA-touren er der ikke mange, der besidder samme power som Karolina Pliskova, og derfor er tjekken rigtigt giftig, når underlaget er hurtigt. I 2016 nåede Karolina Pliskova semifinalen ved både Australian Open og Wimbledon, og den blot 25-årige kvinde ligner en spiller, der ikke fraviger sin plads blandt verdenseliten lige foreløbig.

Angelique Kerber

Angelique Kerber havde en forrygende sæson i 2016, hvor hun erobrede WTA-ranglistens 1. plads fra Serena Williams. Den 29-årige tysker vandt både Australian Open og US Open, ligesom hun nåede finalen ved Wimbledon. Angelique Kerber, der spiller taktisk klogt med udgangspunkt i en jerndefensiv, har ikke formået at fastholde niveauet i første halvdel af 2017, og derfor bliver det spændende at se, hvad der sker med hende ved Wimbledon og US Open i år.

Simona Halep

Populære Simona Halep missede en gylden mulighed for at snuppe karrierens første Grand Slam, da hun tabte til unge Jelena Ostapenko i French Open-finalen i 2017. Simona Halep går ind til anden halvdel af 2017 med en stor grussæson i ryggen, og præstationerne må helt sikkert have rustet rumæneren med fornyet energi. Simona Halep har semifinalen som bedste resultat ved både Wimbledon (2014) og US Open (2015).

Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om Caroline Wozniacki.