Caroline Wozniacki

LIVE STREAM CAROLINE WOZNIACKI I 2019

Følger du med, når den bedste danske tennisspiller folder sig ud på WTA-touren?

Du har en enestående mulighed for at se samtlige Caroline Wozniackis kampe via live streaming hos bookmakerne, hvis blot du har penge stående på din spilkonto. Det er nemt og lige til, og du kan se direkte billeder på både mobil, tablet og computer.

Vil du have mere end Caroline Wozniacki? Bookmakerne viser alle kampe fra WTA-, ATP- og Challenger-touren. Se dagens kampe i kalenderen herunder.

Besøg bet365

Navn

Caroline Wozniacki

Alder

32

Bopæl

Monte Carlo, Monaco

Land

Danmark

Højde

1.78 meter

Træner(e)

Piotr Woźniacki

Højeste placering

Nr. 1 (28. januar 2018)

Se Caroline Wozniacki

direkte og uden abonnement

WOZNIACKI: KARRIEREN FRA 2005 – 2022

Caroline Wozniacki debuterede på WTA-touren som juniorspiller i 2005, og vandt allerede i 2006 Wimbledons junior-mesterskab. Senere samme år spillede Wozniacki sig til sit første trofæ som seniorspiller, da hun i vandt en turnering i Istanbul. Herfra gik det stødt opad, og danskeren vandt i 2008 sin første WTA-turnering, da hun i Stockholm til Nordic Light Open leverede flotte sejre mod højtrangerede modstandere.

Året efter nåede Wozniacki helt til finalen i US Open, hvor hun dog måtte se sig slået af Kim Clijsters. Grand Slam-finaleresultatat var det bedste, som danskeren indtil videre havde præsteret i sin karriere. På dette tidspunkt havde Wozniacki hvert år forbedret sin placering på ranglisten, og i 2010 nåede ”Miss Sunshine” – som den første dansker nogensinde – helt til tops på WTA-verdensranglisten.

Titlen som verdensetter overtog hun fra Serena Williams, men det skal her nævnes, at amerikaneren på daværende tidspunkt døjede med skadesproblemer. Desuden blev der rettet kritik mod proceduren for rangering på WTA-listen, idet nogle mente, at Wozniacki ikke burde anses som den bedste kvindelige tennisspiller på det pågældende tidspunkt. Argumenterne gik på, at danskeren havde indsamlet en stor del af sine point til ranglisten mod svagere modstandere, og at hun aldrig havde vundet en Grand Slam-turnering. Ikke desto mindre fortsatte Wozniacki med at levere gode præstationer, og hun sluttede også 2011 som nr. 1 på verdensranglisten.

Herefter begyndte det at gå ned ad bakke, og efter en sæson med dårlige resultater røg Caroline et godt stykke tilbage. Hun endte 2012-sæsonen på en 10. plads. De næste sæsoner var ligeledes skuffende, og fra at have vundet seks WTA-turneringer i både 2010 og 2011, så lykkedes det kun Wozniacki at vinde to i 2012 og én i hvert af årene, der fulgte. I takt med at WTA-sejrene udeblev, fortsatte Wozniacki sit fald ned ad verdensranglisten. Om en årsag til denne formnedgang kan findes i, at fokus blev flyttet fra spillet på banen til privatlivet uden for banen skal være usagt, men Wozniacki indledte i 2012 et forhold til golfspilleren Rory McIlroy, og i de to år, de var sammen, havde hun besvær med at finde fordums styrke. De to sportsstjerner forlovede sig, men brylluppet blev aflyst i maj 2014, og Caroline oplevede herefter en sportslig oprejsning ved at nå til finalen i US Open og avancere til en position som 8’er på verdensranglisten.

Allerede året efter – i 2015-sæsonen – røg hun dog ned på en 17. plads, hvilket var Wozniackis dårligste resultat siden 2007. Den dårlige form forfulgte Danmarks tennisdarling ind i 2016, hvor skader desuden var medvirkende til, at hun røg helt ud af top 50. Da Wozniacki tog hul på 2016-udgaven af sin favoritturnering – US Open – vendte formkurven dog heldigvis. Her nåede hun noget overraskende helt frem til semifinalen, hvor hun dog måtte se sig slået af verdensetteren Angelique Kerber. Den flotte præstation blev et vendepunkt for Wozniacki, som efterfølgende vandt Toray Pan Pacific Open, hvilket var hendes første WTA-titel i halvandet år. Blot en måned senere vandt hun endnu en WTA-titel – Hong Kong Open – og det førte hende tilbage til en top 20-placering på verdensranglisten. Wozniacki kunne således slutte 2016-sæsonen af på en 19. plads, og med en formkurve der pegede i den helt rigtige retning.

Danskeren fortsatte sin fremgang i 2017, hvor det blev til mange solide præstationer. Succesen var ikke så stor i Grand Slam-turneringer, men til gengæld spillede hun sig i otte WTA-finaler og leverede i flere omgange rigtig fint spil. Det var dog først mod sæsonens afslutning, at Wozniacki for alvor fik sat trumf på, for vi skulle helt frem til september, før hun vandt den første af de otte finaler. Triumfen kom i hus i tokyo efter nederlag i de seks foregående finaler, og sejren i Japan skulle blive startskuddet til en stærk sæsonafslutning. En måneds tid efter strålede Wozzy nemlig i sæsonfinalerne, hvor hun satte alle de øvrige topspillere til vægs. Både Simona Halep, Elina Svitolina, Karolina Pliskova og Venus Williams blev sendt til tælling i to sæt, og danskeren kunne således slutte sæsonen af på den bedst mulige facon.

Wozniacki har vist store forbedringer i sit spil over den seneste lange periode og virker meget fokuseret. Hun har lagt på i sit spil rent offensivt (selvom den stærke defensiv selvfølgelig fortsat er varemærket), og det har bragt hende tilbage i den absolutte tennistop.

Caroline Wozniacki indledte 2018 med at tage titlen ved Australian Open. Grand Slam-titlen var danskerens første nogensinde, og den løftede hende forbi Simona Halep på verdensranglisten. Siden kunne danskeren dog ikke helt holde det høje niveau, og selvom der var lyspunkter med titlerne i Eastbourne og Beijing, røg Miss Sunshine ned som nr. 3 på verdensranglisten.

Mod slutningen af 2018 afslørede Caroline Wozniacki, at hun kæmper med leddegigt. Dette i tillæg til en række andre skadesproblemer, der har forhindrede danskeren i at toppræstere i 2018. Men: Når man kan vinde titler uden at være 100 % fit for fight, så er det vel ikke helt skidt?

Caroline Wozniacki gik på pension 24. januar 2020.

Du kan følge alle Caroline Wozniackis kampe i 2019 via live streaming.

LIVE STREAMING AF CAROLINE WOZNIACKIS KAMPE

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
Besøg bet365

Bet365 giver dig adgang til samtlige Caroline Wozniackis kampe via live streaming. Dette uanset om danskeren spiller i en mindre turnering eller i en Grand Slam. Du kan altid se med, blot du har penge stående på din Bet365-konto.

Har du lyst til at spille på danskeren, kan du også gøre det hos Bet365. Bookmakerne udmærker sig ved at have et pænt spiludbud – med dertilhørende flot tilbagebetaling – på danskerens kampe. Dette gælder både for pre- og livemarkedet.

Hos Bet365 kan du tilgå streamingen af Caroline Wozniacki fra både mobil, tablet og computer.

Se Angelique Kerber

direkte og uden abonnement

FAQ OM CAROLINE WOZNIACKI

Hvor meget har Caroline Wozniacki tjent?
Caroline Wozniacki har tjent over 34 millioner dollars i løbet af sin karriere ifølge WTA-tennisforbundet.

Hvilke turneringer har Caroline Wozniacki vundet?
Caroline Wozniacki har vundet et hav af titler i løbet af karrieren. Den største triumf tog hun dog ved Australian Open 2018, hvor hun blev Grand Slam-vinder. Danskeren har blandt andet også præsteret at vinde i Indian Wells, Dubai, Hong Kong og WTA Finals. Det er i alt blevet til imponerende 30 WTA-titler i løbet af hendes karriere.

Hvordan ligger Caroline Wozniacki placeret på verdensranglisten?
Caroline Wozniacki er placert som nummer 1 på verdensranglisten (18-10-2022). Hun gik på pension den 24. januar 2020.

Hvor høj er Caroline Wozniacki?
Caroline Wozniacki måler 178 cm.

Hvilken kanal sender Caroline Wozniackis kampe?
TV2 Sport viser mange af Caroline Wozniackis kampe, da de har rettigheder til de fleste af WTA-turneringerne.

Hvornår spiller Caroline Wozniacki?
Tjek vores kalender i toppen af siden for at finde ud af, hvornår Caroline Wozniacki spiller sin næste kamp.

TRE ALTERNATIVER TIL CAROLINE WOZNIACKI

Har du lyst til at se andre spillere end Caroline Wozniacki i aktion? WTA-touren er rig på spændende profiler, som du kan opleve uge efter uge via live streaming.

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova er en tjekkisk tennisspiller, der er på vej frem. Hun er opflasket med den klassiske tjekkiske stil; stor serv og fladt spil. På WTA-touren er der ikke mange, der besidder samme power som Karolina Pliskova, og derfor er tjekken rigtigt giftig, når underlaget er hurtigt. I 2016 nåede Karolina Pliskova semifinalen ved både Australian Open og Wimbledon samt finalen ved US Open, og den 27-årige tjekke ligner en spiller, der ikke fraviger sin plads blandt verdenseliten lige foreløbig.

Angelique Kerber

Angelique Kerber havde en forrygende sæson i 2016, hvor hun erobrede WTA-ranglistens 1. plads fra Serena Williams. Den 30-årige tysker vandt både Australian Open og US Open, ligesom hun nåede finalen ved Wimbledon. Angelique Kerber, der spiller taktisk klogt med udgangspunkt i en jerndefensiv, har netop triumferet ved Wimbledon i 2018. Et dejligt comeback fra tyskeren, oven på en skuffende 2017-sæson.

Simona Halep

Langt om længe lykkedes det for populære Simona Halep at snuppe karrierens første Grand Slam. Og det blev “naturligvis” French Open, som også er rumænerens foretrukne. Simona Halep tager hul på 2019-sæsonen som verdens nr. 1.Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om Andy Murray.