WIMBLEDON

Se Wimbledon direkte med live streaming – helt uden abonnement.
Følg Federer, Wozniacki og alle de andre i aktion.

STREAM NU

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto/
  3. 3. Indbetal penge og se kampene
se Wimbledon live med streaming

LIVE STREAM WIMBLEDON 2018

Du kan live streame Wimbledon 2018 helt uden abonnement eller betaling pr. kamp hos bookmakerne. Det gælder for SAMTLIGE kampe i den prestigefyldte turnering.

Kan Roger Federer forsvare sin titel, eller formår Andy Murray at gøre et spektakulært comeback? Få svaret via live streaming hos bookmakerne.

Følg vores trin for trin og kom i gang med det samme – eller se vores kalender med al live streaming i dag.

TidKampTurneringStream
10:00Aleksandr Nedovyesov vs Illya MarchenkoChallenger - Izmir
13:00Damir Dzumhur vs Jan-Lennard StruffATP - St. Petersborg
14:00Mischa Zverev vs Peter GojowczykATP - Metz
14:30Roberto Bautista-Agut vs Fabio FogniniATP - St. Petersborg
15:30Nikoloz Basilashvili vs Benoit PaireATP - Metz
18:30Dennis Novikov vs Alexander WardChallenger - Columbus
20:00Frank Dancevic vs Ante PavicChallenger - Columbus

Bet365

Bet365 er den største aktør på markedet, når det kommer til live streaming af tenniskampe. Du kan se samtlige kampe fra Wimbledon direkte og nemt hos bookmakeren.

Har du ikke allerede en konto hos Bet365? Opret dig og få en 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner.

Danske Spil

Danske Spil er klar med live streaming af alle kampene fra Wimbledon-turneringen 2018. Om du vil se Caroline Wozniacki og Maria Sharapova, eller om du er mere til Roger Federer og Rafael Nadal, kan du se med hos Danske Spil.

Danske Spil tager lige nu imod alle nye kunder med en 100 % velkomstbonus op til 500 kroner.

Nordicbet

Hos Nordicbet kan du streame alle kampe fra den prestigefyldte tennisturnering i England. Kan legendariske Roger Federer forsvare sin titel?

Som ny spiller kan du hos Nordicbet lige nu modtage en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner.

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan streame Wimbledon på både computer, mobil og tablet.

Kan jeg se andet end Wimbledon?

Du kan se alle tennisturneringer på ATP- WTA- og Challenger-niveau via live streaming.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer. Ønsker du at live streame hos Bet365, skal du bare have mindst én krone stående på din konto.

STREAM NU

Hos Bet365 får du

Streaming af Wimbledon

NYHEDER

29 08 2017
C. Wozniacki – E. Makarova: Live stream og odds til US Open d. 30. august 2017

Er du klar over, at du kan live streame samtlige Caroline Wozniackis kampe hos Bet365? Danskeren har sat kursen mod...

27 08 2017
US Open i tennis: Stream Grand Slam-turneringen fra d. 28. august til d. 10. september 2017

Verdens bedste tennisspillere er klar til årets sidste Grand Slam. Det foregår fra d. 28. august til d. 10. september...

17 08 2017
Live stream Caroline Wozniacki – Ashleigh Barty ved Western & Southern Open d. 17. august 2017

Caroline Wozniacki spiller forrygende tennis i disse dage. Danskeren har lige haft en finaleoptræden i Toronto, og hun er allerede...

OM WIMBLEDON: HISTORIEN

Wimbledon er en af de fire store Grand Slams i tennis. Turneringen er den ældste på touren, og den har været afviklet i Storbritannien siden 1877. Der afvikles både herre-, kvinde-, herredouble-, kvindedouble- og mixdoubleturneringer ved Wimbledon, så der er altid et hav af tenniskampe på programmet, når touren rammer slut juni / start juli. Wimbledon-turneringen er den eneste Grand Slam, der afvikles på et græsunderlag, og det gør den særligt karakteristisk. På herresiden har Roger Federer vundet turneringen hele syv gange i sin karriere, og den rutinerede schweizer går benhårdt efter at vippe Andy Murray af tronen i 2017. Hos kvinderne er det Serena Williams, der er forsvarende mester. Den stærke amerikaner har – ligesom Roger Federer – vundet Wimbledon syv gange, og hun er faktisk back-to-back forsvarende mester. I 2017 får Serena Williams imidlertid ikke mulighed for at forsvare sin titel, da hun er gravid, så vi får med sikkerhed en ny titeltager på kvindesiden. 128 spillere indtræder i hovedturneringen hos både herrer og kvinder, og mens kvinderne spiller bedst af tre sæt, er det hos herrerne bedst af fem sæt. Ved Wimbledon-turneringen er der en meget stram dresscode, og derfor ser du altid spillerne optræde helt i hvidt.

Fordi Wimbledon afvikles på græs, stiller turneringen nogle særlige krav til spillerne, der skal være hurtige til at omstille sig fra grus-sæsonen. Mens grus-underlaget er tungt, er græs-underlagt ekstremt hurtigt. Det giver en klar fordel til de store spillere, der fokuserer meget på serven og power i det hele taget. Bolden får typisk ikke et særligt højt opspring, og af og til ser man også, at bolden springer lidt underligt op. Det stiller store krav til spillernes hastighed og reaktionsstyrke. Forvent at se færre servegennembrud, når spillerne optræder på græs, og forvent generelt at se kortere dueller.

I Wimbledons åbne æra er der særligt tre herrespillere, som har markeret sig. Svenske Björn Borg, som vandt turneringen fem år i træk fra 1976 til 1980, amerikanske Pete Sampras, der trak sig sejrrigt syv gange i en otteårig periode fra 1993 til 2000, og schweiziske Roger Federer, som altså har vundet fem gange fra 2003 til 2007 – og igen i 2009 og 2012.

En af de mest iøjnefaldende præstationer ved Wimbledon forekom i 2001, hvor den hårdt servende kroat Goran Ivanisevic fik et wildcard til turneringen. Til trods for, at Goran Ivanisevic faktisk havde nået finalen i både 1992, 1994 og 1998, havde ingen regnet med, at kroaten kunne gøre det store væsen af sig i 2001. Goran Ivanisevic skulle imidlertid ende med at skrive sig i historiebøgerne som den første wildcard-spiller nogensinde til at vinde Wimbledon. Har du tid i overskud, bør du se eller gense kroatens vilde finalekamp mod australieren Patrick Rafter, som gik hele vejen ud i et femte forlænget sæt (6-3 3-6 6-3 2-6 9-7).

Tager man et historisk tilbageblik på kvindernes præstationer ved Wimbledon, skylder man at nævne særligt Martina Navratilova og Steffi Graff. Amerikanske Martina Navratilova er alletiders mest vindende spiller ved Wimbledon med sine ni titler i perioden fra 1978 til 1990 – og tyske Steffi Graf nappede den ultimative triumf syv gange i årene 1988 – 1996. De seneste år har det stået Williams på det meste: De to søstre, Serena og Venus, har sammenlagt vundet Wimbledon 12 gange siden årtusindskiftet. Danske Caroline Wozniacki har ofte deltaget ved Wimbledon, men det er aldrig blevet til mere end 4. runde.

Kigger man med nutidige briller på Wimbledon, der i 2017 blev afviklet fra mandag d. 3. juli til søndag d. 16. juli, er det mest interessante spørgsmål, om Roger Federer kan forsvare sin titel i 2018. Roger Federer lavede et storslået titelcomeback i 2017, og schweizeren lader slet ikke til at være presset af alderen. Samtidig var 2017 et år, hvor både Andy Murray og Novak Djokovic døjede med seriøse skadesproblemer, så det bliver meget interessant at se, hvilke spillere, der er med fremme i toppen, når vi skriver 2018.

SE WIMBLEDON VIA STREAMING

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og få adgang til alle kampe
STREAM NU

Bet365 er den skarpeste bookmaker, når du skal live streame Wimbledon. Alle kampe vises direkte, og du har således både Roger Federer, Andy Murray og Rafael Nadal inden for nær rækkevidde.

Du behøver blot at have en konto med en enkelt krone på saldoen – så er du klar til at live streame al din yndlingssport. Live streamingen er tilgængelig fra både mobil, tablet og computer.

Du er i øvrigt ikke begrænset til kun at kunne streame Wimbledon-turneringen. Bet365 giver dig samtlige kampene fra ATP- WTA- og Challenger-touren direkte og nemt.

SE FLERE TENNIS
TURNERINGER

Du kan også se
disse store tennisturneringer.

US Open
French Open
Australian Open
Davis Cup

TRE ALTERNATIVER TIL WIMBLEDON

US Open

US Open er en af fire Grand Slams. Turneringen spilles på amerikansk grund – på hard court – og den lægger op til, at de store servere virkelig kan få udbytte af deres allerstørste våben. Roger Federer vandt turneringen fem år i træk fra 2004 til 2008, men siden har ingen spiller vundet back-to-back titler. Rafael Nadal er den forsvarende mester fra 2017 på herresiden.

Australian Open

Australian Open er årets første Grand Slam. Novak Djokovic har vundet herrernes turnering fem gange i perioden fra 2011 til 2016, men det var ikoniske Roger Federer, der gik hele vejen i 2017. Kan den rutinerede schweizer forsvare sin titel i 2017? Turneringen spilles – ligesom US Open – på hard court. Hos kvinderne er den forsvarende mester Serena Williams.

French Open

French Open er en Grand Slam på grus. Turneringen stiller helt anderledes krav til spillerne end de øvrige Grand Slams, og det er en type krav, der passer Rafael Nadal rigtigt godt. Spanieren har netop vundet sin 10. titel ved Roland Garros, og dermed retfærdiggjorde han sit kælenavn som ”King of Clay”. Hos kvinderne var det noget overraskende blot 20-årige Jelena Ostapenko, der fik sit helt store gennembrud.

Forfatter: Toke P.

God fornøjelse med teksten om Wimbledon!