US Open

Turneringsnavn

US Open

Land

USA

By

New York

Grundlagt i

1881

Udgave

142 (2022)

Nuværende single mester

Rafael Nadal

Nuværende double mestre

Juan Sebastian Cabal & Robert Farah

Nuværende single mester (K)

Bianca Andreescu

Nuværende double mestre (K)

Elise Mertens & Aryna Sabalenka

LIVE STREAM US OPEN 2022

Du kan let live streame US Open 2022 hos bookmakerne, der giver dig adgang til samtlige turneringens kampe. Det foregår helt uden dyrt abonnement og pay-per-view.

Kan Caroline Wozniacki tage sin anden Grand Slam-titel nogensinde? Hun elsker det hårde underlag, og hun elsker USA. Du kan streame alle danskerens kampe hos bookmakerne, hvis blot du har penge stående på din spilkonto.

Følg vores trin for trin og kom i gang med det samme.

FAQ


På hvilke enheder kan jeg streame?

US Open kan streames på både computer, mobil og tablet.

Kan jeg se andet end US Open?

Bookmakerne giver dig adgang til en lang række turneringer uge efter uge, og der er altid aktuelle kampe i live-kalenderen.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er hverken skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med live streaming hos boookmakerne. Ønsker du at streame hos Unibet, skal du blot sørge for at have mindst én krone stående på din konto.

Hos Unibet får du

Streaming af US Open

OM US OPEN: HISTORIEN

US Open er årets sidste Grand Slam-turnering. Turneringen afvikles i slutningen af august / starten af september, og den foregår på hard court. Turneringen har stolte traditioner, der strækker sig helt tilbage til 1881, og den afvikles årligt i New York på USTA Billie Jean King National Tennis Center. Turneringsformatet et 5-sæts for herrerne og 3-sæts for kvinderne, og der er pt. ingen herrespiller, som sidder tungt på turneringen (ligesom man ser det med Rafael Nadal ved French Open). De seneste ni afviklinger af US Open har budt på fem forskellige vindere, og det vil derfor være noget af en bedrift, hvis spanske Rafael Nadal formår at forsvare sin titel i 2020. Hos kvinderne vandt Serena Williams både i 2012, 2013 og 2014 – men de seneste år er Flavia Pennetta, Angelique Kerber, Sloane Stephens, Naomi Osaka og Bianca Andreescu løbet med titlerne. 128 spillere er med i hovedturneringen hos både herrer og kvinder, og 2020-turneringen afvikles fra d. 24. august til d. 6. september.

US Open foregår aktuelt på hard court, men sådan har det ikke altid været. Fra 1881 til 1974 foregik turneringen på græs, fra 1975 til 1977 spillede man på grus, og lige siden er festlighederne så foregået på hard court. Det hårde underlag tilgodeser spillere, der har meget power i spillet, og særligt underlaget ved US Open – der ikke giver specielt meget bounce til bolden – er lækkert for de større servere (blandt andet derfor lykkedes det for Marin Cilic at vinde turneringen i 2014). Overfladen på hard court er jævn, og derfor kommer der ikke de samme underlige opspring, som man af og til ser på grus og græs.

Amerikanerne Jimmy Connors, John McEnroe og Pete Sampras har alle været flittige til at løfte titlen i løbet af den åbne æra af US Open. Connors tog fem titler i perioden fra 1974 til 1983, McEnroe stemplede ind med fire titler fra 1979 til 1984, og stort servende Sampras tog sig af turneringen fem gange i perioden fra 1990 til 2002. Siden da har en schweizer arbejdet sig frem i historiebøgerne: Roger Federer vandt US Open i både 2004, 2005, 2006, 2007 og 2008 – og siden schweizeren har ingen herrespiller formået at forsvare en titel i den amerikanske Grand Slam.

En herre, man heller ikke kommer uden om, når snakken falder på US Open, er Andre Agassi. Karismatiske Agassi spillede sin første US Open-finale mod Pete Sampras i 1990, og han spillede sin sidste finale mod Roger Federer i 2005. Agassi præsterede i løbet af sin karriere at vinde alle fire Grand Slams – noget som Novak Djokovic først formåede at matche med sin French Open-sejr i 2016.

Hos kvinderne er det også amerikanerne, der historisk har klaret sig bedst ved US Open. Chris Evert, Martina Navratilova og Serena Williams tegner sig sammenlagt for 16 titler i turneringens åbne æra (siden 1968). Et navn, der også popper en del op, er Kim Clijsters. Belgieren har vundet US Open tre gange, og det var netop Kim Clijsters, der forhindrede Caroline Wozniacki i at vinde en Grand Slam tilbage i 2009. Her tabte danskeren US Open-finalen med 7-5 6-3.

Serena Williams har vundet turneringen tre gange i træk fra 2012 til 2015, men de seneste fire år er det ikke lykkedes amerikaneren at gå hele vejen. I 2015 tabte Serena Williams en historisk semifinale til undertippede Roberta Vinci, der sidenhen skulle tabe til landsmanden Flavia Pennetta, som også noget overraskende havde nået finalen. I 2016 tog Angelique Kerber sig af titlen foran tjekkiske Karolina Pliskova, og i 2017 var det overraskende Sloane Stephens, der kunne lade sig hylde som titelvinder. I 2018 vandt unge Naomi Osaka over Williams i en yderst kontroversiel finale, hvor Serena i løbet af kampen beskyldte dommeren for at være racist. Hun nåede igen til finalen i 2019, men blev endnu engang slået af et ungt og fremadstormende talent, nemlig den bare 19-årige Bianca Andreescu, som tryllebandt hele tennisverdenen med hendes spil.

Har du lyst til at se med, når verdens bedste tennisspillere kæmper om at vinde US Open i 2020? Så gør det hos bookmakerne, hvor du uden abonnement kan live streame samtlige kampe fra turneringen. Om du er til Roger Federer og herretennis, eller om du foretrækker Caroline Wozniacki og kvinderne – så har bookmakerne det direkte signal til dig.

SE US OPEN VIA STREAMING

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Unibet – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
Besøg Unibet

Unibet leverer et enestående live streaming produkt med relation til US Open. Bookmakeren giver dig alle kampe, og du kan således frit vælge lige netop den kamp, du har lyst til at se.

Du skal bare sørge for, at du har penge stående på saldoen – så kan du live streame tennis i lange baner hos Unibet. Du kan benytte både mobil, tablet og computer.

Har du mod på mere tennis end bare US Open? Hver eneste dag giver Unibet dig adgang til spektakulær tennis fra hele verden.

TRE ALTERNATIVER TIL US OPEN

Wimbledon

Wimbledon er årets største græs-turnering. Turneringen afvikles i England, og den har meget stolte traditioner. Hos herrerne har Roger Federer vundet hele otte gange, og det bliver spændende at se, om schweizeren kan vinde endnu en titel i 2022. Simona Halep snuppede titlen i 2019, men kan hun gentage succesen i 2022?

Australian Open

Roger Federer spillede sig tilbage i tennisseernes bevidsthed med sine flotte triumfer ved Australian Open i 2017 og 2018. I 2019 vandt Novak Djokovic dog – kan han gentage succesen? Naomi Osaka er forsvarende mester, men hjemmebanehåbet Ashleigh Barty er sulten efter succes på hjemmebane mens Serena Williams jagter flere Grand Slam-titler til trofæskabet. Kan Osaka forsvare sin titel?

French Open

Roland Garros = Rafael Nadal. Den spanske tennisdarling har vundet i Paris vanvittige 12 gange, og han ser ustoppelig ud på gruset for tiden. Kan Dominic Thiem eller en anden fra NEXTGEN skubbe Rafael Nadal af tronen i 2022, eller forlænger gruskongen sit enevælde ved French Open?Forfatter: Toke P.

God fornøjelse med teksten om US Open!