US Open i tennis: Stream Grand Slam-turneringen fra d. 28. august til d. 10. september 2017

Reklame*

Verdens bedste tennisspillere er klar til årets sidste Grand Slam. Det foregår fra d. 28. august til d. 10. september 2017, og du kan glæde dig til at opleve dygtige spillere som Roger Federer, Rafael Nadal, Caroline Wozniacki og Garbiñe Muguruza i aktion. US Open afvikles på hard court, og danske Miss Sunshine er to gange gået helt til finalen på det hurtige amerikanske underlag. Du kan live streame alle kampene fra US Open uden abonnement hos Bet365.

Live stream US Open d. 28. august – 10. september 2017

Du kan se både herrerne og kvinderne ved US Open, hvis du har en spilkonto hos Bet365. Sørger du for at have blot en enkelt krone stående, får du adgang til alle bookmakerens direkte billeder. Det er nemt og lovligt, og det foregår uden nogen form for abonnement. Du kan live streame kampene fra US Open på både mobil, tablet og computer – og du kan naturligvis også oddse live sideløbende.

Trin for trin-guide:

1. Gå til Bet365 – KLIK HER!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg den kamp, som du ønsker at live streame

Optakt: US Open 2017 – Roger Federer og co.

I dette afsnit kigger vi nærmere på et par af de helt store profiler på herresiden. Roger Federer er bookmakernes største favorit til turneringssejren, men også Rafael Nadal nævnes som en seriøs titelbejler ved US Open.

Hvem vinder US Open 2017?
Roger Federer: 2,75 – SPIL HER!
Rafael Nadal: 4,00 – SPIL HER!
Alexander Zverev: 5,50 – SPIL HER!
Marin Cilic: 17,00 – SPIL HER!
Grigor Dimitrov: 17,00 – SPIL HER!
Nick Kyrgios: 19,00 – SPIL HER!
Dominic Thiem: 26,00 – SPIL HER!
Juan Martin Del Potro: 29,00 – SPIL HER!
Jo-Wilfried Tsonga: 34,00 – SPIL HER!
John Isner: 51,00 – SPIL HER!

Få op til 1.000 kroner i 100 % velkomstbonus hos Bet365

Hvem er favoritterne?
Roger Federer er naturligvis den største titelfavorit på herresiden. Den rutinerede schweizer har allerede vundet Australian Open og Wimbledon i 2017, og selvom han efterhånden er blevet en ældre herre (36 år), lader han til at have friskere ben end nogensinde før. Roger Federer mestrer alle facetter af spillet, og han er særligt dygtig på de vigtige point. Han har forbedret sin serv, og han kan slå hvem som helst.

Rafael Nadal er et andet navn, der nævnes, når snakken falder på titelkandidaturen til US Open. Spanieren var fuldstændig sublim på gruset i år, men han har ikke helt samme høje niveau på hard court. Rafael Nadals spillestil er bygget op omkring den lede topspin fra forhåndssiden, og den høster han simpelthen bare ikke samme udbytte af på de hurtige underlag. Det til trods har Rafa faktisk vundet US Open to gange (2010 og 2013).

Alexander Zverev er den nye dreng i klassen. Han har været med i nogen tid allerede, men han er blot 20 år – og bliver bedre og bedre, som tiden går. Tyske Zverev har taget indtil flere store turneringssejre i år, og han har for nyligt besejret Roger Federer i en finale på hard court. Alexander Zverev er en lang mand, der har glæde af en stor førsteserv, men som samtidig er meget bevægelig i grundspillet.

Preview: US Open 2017 (kvinder) – Kan Wozniacki tage titlen?

Vi retter nu blikket mod kvindernes Grand Slam-turnering i USA. Kan Caroline Wozniacki blande sig i titelkampen, eller får bookmakerne ret, når de siger, at det primært er Garbiñe Muguruza, Karolina Pliskova og Elina Svitolina, du skal holde øje med?

Hvem vinder US Open 2017 (kvinder)?
Garbiñe Muguruza: 5,00 – SPIL HER!
Karolina Pliskova: 7,00 – SPIL HER!
Elina Svitolina: 11,00 – SPIL HER!
Johanna Konta: 12,00 – SPIL HER!
Simona Halep: 12,00 – SPIL HER!
Madison Keys: 15,00 – SPIL HER!
Venus Williams: 21,00 – SPIL HER!
Angelique Kerber: 21,00 – SPIL HER!
Caroline Wozniacki: 21,00 – SPIL HER!
Maria Sharapova: 23,00 – SPIL HER!

Få op til 1.000 kroner i 100 % velkomstbonus hos Bet365

Hvem er favoritterne?
Garbiñe Muguruza er hende, man skal slå for tiden. Den 23-årige spanier har spillet tennis på et helt uhørt højt niveau på det seneste, og hun stråler af selvtillid. Garbiñe Muguruza, der allerede har to Grand Slam-titler, vandt Wimbledon i år og har lige vundet turneringen i Cincinnati. Hvis Garbiñe Muguruza får lov til at diktere spillet, så vinder hun. Så simpelt er det.

Karolina Pliskova tabte finalen ved US Open i 2016. Tjekken har et spil, der passer rigtig godt til underlaget: Stor serv og store, tunge slag fra baglinjen. Karolina Pliskova har endnu ikke vundet en Grand Slam-turnering, så hun mangler at bevise sig selv på den allerstørste scene. Spillet har dog været i fremgang de senere år, og Karolina Pliskova bør afgjort være med fremme, når US Open går ind i sin afgørende fase.

Elina Svitolina har gjort store fremskridt de seneste år. Hun kan slå hvem som helst, når hun rammer topniveauet, og hun slår meget hårdt og præcist fra både forhånds- og baghåndssiden. Den 22-årige ukrainer har endnu ikke præsteret specielt godt ved en Grand Slam, og måske det langstrakte format endnu kræver lidt for meget af Elina Svitolina.

Læs også: Caroline Wozniacki

Om turneringen
US Open er en tennis Grand Slam, der foregår på hard court-underlag i USA. Turneringen har en varighed af to uger (d. 28. august – 10. september 2017), og der kæmpes i fem forskellige kategorier (heriblandt herre- og damesingle). Stan Wawrinka er den forsvarende mester hos herrerne, mens Angelique Kerber går ind til turneringen i 2017 som forsvarende titelindehaver hos kvinderne.

Læs også: US Open

Vil du oddse på turneringen LIVE?

Bet365 tilbyder selvfølgelig byde prematch og liveodds på US Open. Bookmakeren er i særklasse med hensyn til odds på tennis, hvor du blandt andet kan få op til 100 % oveni gevinsten, hvis du kombinerer flere kampe på samme kupon.

Spiludvalget på tennis er stort, både før og under kampene, og du kan altid få konkurrencedygtige tilbagebetalinger. Har du ikke allerede en konto hos Bet365, kan du oprette dig HER og få op til 1.000 kroner i bonus. Regler og vilkår gælder.

Anbefaling: Garbiñe Muguruza vinder US Open
Vi har svært ved at se, hvem der skal kunne true Garbiñe Muguruza i øjeblikket. Spanieren har lige slået sine værste konkurrenter Karolina Pliskova (6-3 6-2) og Simona Halep (6-1 6-0) i Cincinnati, og hun går således ind til US Open med skyhøj selvtillid.

Anbefaling: Garbiñe Muguruza vinder US Open til odds 5,00 hos Bet365 – SPIL HER!

Gå til Bet365 – KLIK HER!

Seneste indlæg

29. august 2017
C. Wozniacki – E. Makarova: Live stream og odds til US Open d. 30. august 2017
Er du klar over, at du kan live streame samtlige Caroline Wozniackis kampe hos Bet365? Danskeren har sat kursen mod...
17. august 2017
Live stream Caroline Wozniacki – Ashleigh Barty ved Western & Southern Open d. 17. august 2017
Caroline Wozniacki spiller forrygende tennis i disse dage. Danskeren har lige haft en finaleoptræden i Toronto, og hun er allerede...
16. august 2017
Live stream Caroline Wozniacki ved 2. runde af WTA Cincinnati d. 16. august 2017
Onsdag d. 16. august slår Caroline Wozniacki sig i gang ved 2. runde af WTA Cincinnati. Danskeren skal op imod...