T. Pironkova – C. Wozniacki: Se danskeren i aktion ved Wimbledon

Caroline Wozniacki indledte sit Wimbledon-eventyr med en sejr over Timea Babos, og dermed er danskeren klar til 2. runde, hvor Tsevetana Pironkova venter. Caroline Wozniacki viste meget lovende græs-tendenser ved opvarmningsturneringen i Eastbourne, og derfor er det ikke helt urimeligt at have ganske store forventninger til ”Miss Sunshine” ved denne 2017-udgave af Wimbledon. Caroline Wozniacki har slået Tsevetana Pironkova i fire af fire indbyrdes kampe, og selvom det seneste møde skal findes helt tilbage i 2012, må det give den danske tennisdarling ro i sjælden, inden hun træder ind på græstæppet. Kampen kan live streames hos Nordicbet torsdag d. 6. juli fra kl. 18:00.

Live stream T. Pironkova – C. Wozniacki d. 6. juli 2017

Har du lyst til at overvære kampen mellem Tsevetana Pironkova og Caroline Wozniacki, kan du gøre det ganske let via live streamingen hos Nordicbet. Du skal blot sørge for at have en enkelt krone stående på kontoen, så har du adgang til de direkte billeder fra verdens mest prestigefyldte tennisturnering.

Trin for trin-guide:

1. Gå til Nordicbet.dk – klik her!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Gå til “Live Stream” og ”Live Streaming kalender”

5. Find Tsevetana Pironkova – Caroline Wozniacki på listen, tryk på ”TV-knappen” og se kampen

Stream Tsevetana Pironkova – Caroline Wozniacki hos Nordicbet – klik her!

 

Odds på Tsevetana Pironkova – Caroline Wozniacki

Hvem vinder kampen?
Tsevetana Pironkova: 2,95
Caroline Wozniacki: 1,40

Hvem vinder første sæt?
Tsevetana Pironkova: 2,60
Caroline Wozniacki: 1,45

Spil på sæt
Tsevetana Pironkova 2-0: 5,40
Tsevetana Pironkova 2-1: 5,10
Caroline Wozniacki 2-0: 2,00
Caroline Wozniacki 2-1: 3,70

Optakt: Kan Wozniacki vinde i anden runde?

Caroline Wozniacki smed – lidt overraskende – et sæt i sin første runde mod Timea Babos, men der var ingen slinger i valsen, da danskeren skulle afgøre sagerne i tredje sæt. Caroline Wozniacki har vist god form på græsset med en flot turnering i Eastbourne, og hun lader til at være i rigtigt fin fysisk forfatning. Hun har ikke gode minder fra Wimbledon sidste år, men mon ikke hun kan se ud over det, når spillet kører – som det gør i øjeblikket.

Tsevetana Pironkova er rangeret som nr. 132 i verden, og ranglisteplaceringen afslører, at bulgareren har nogle mangler i sit spil i forhold til Caroline Wozniacki. Tsevetana Pironkova har nok en lidt større førsteserv end danskeren, men ellers er der ikke ret mange aspekter af spillet, hvor hun kan følge med. Vi regner med, at Caroline Wozniacki – med den nyfundne mere aggressive stil – kan presse Tsevetana Pironkova ud af banen.

De to spillere har mødt hinanden fire gange tidligere, og hver eneste gang har Caroline Wozniacki vundet. Tsevetana Pironkova er måske nok tre år ældre end Caroline Wozniacki, men danskeren er altså langt fra nogen ”lillesøster” i det indbyrdes forhold.

Caroline Wozniacki har en række 4. runde resultater fra Wimbledon i resultatbanken, og hvis hun skal forbedre disse præstationer, er en sejr torsdag eftermiddag et must. Vi mener, at Caroline Wozniacki har våbnene til at gå forbi Tsevetana Pironkova, der sjældent har leveret varen på den allerstørste scene.

Vores bud på kampen
Vi regner med, at Caroline Wozniacki besejrer Tsevetana Pironkova. Danskeren spiller med noget færre fejl, og samtidig er hun meget svær at passere – også selvom underlaget er græs. Lægger man hertil, at hun er begyndt at spille mere aggressivt, når mulighederne byder sig, så har man en rigtigt giftig spiller. Caroline Wozniacki avancerer til tredje runde ved Wimbledon.

Seneste indlæg

29. august 2017
C. Wozniacki – E. Makarova: Live stream og odds til US Open d. 30. august 2017
Er du klar over, at du kan live streame samtlige Caroline Wozniackis kampe hos Bet365? Danskeren har sat kursen mod...
27. august 2017
US Open i tennis: Stream Grand Slam-turneringen fra d. 28. august til d. 10. september 2017
Verdens bedste tennisspillere er klar til årets sidste Grand Slam. Det foregår fra d. 28. august til d. 10. september...
17. august 2017
Live stream Caroline Wozniacki – Ashleigh Barty ved Western & Southern Open d. 17. august 2017
Caroline Wozniacki spiller forrygende tennis i disse dage. Danskeren har lige haft en finaleoptræden i Toronto, og hun er allerede...