Simona Halep

LIVE STREAM SIMONA HALEP I 2022

Simona Halep er en af de spillere, der kan bide skeer med de allerstørste. Har du lyst til at se rumæneren i aktion uge efter uge?

Unibet live streamer samtlige kampe på WTA-niveau, så du har garanti for topunderholdning fra tennisverden. Om du er til Simona Halep, Caroline Wozniacki eller en tredje tennisspiller, får du adgang til direkte billeder hos Unibet. Du skal blot sørge for at have penge stående på din spilkonto.

Du kan også se herrerne spille på ATP- og Challenger-touren.

Besøg Unibet

Navn

Simona Halep

Alder

31

Bopæl

Constanta, Rumænien

Land

Rumænien

Højde

1.68 meter

Træner(e)

Daniel Dobre

Højeste placering

Nr. 1 (9. oktober 2017)

Se Simona Halep

direkte og uden abonnement

HALEP: KARRIEREN FRA 2006 TIL 2022

31-årige Simona Halep fra Rumænien startede med at spille juniorturneringer i 2008. Samme år vandt hun sin i første finale i Trofeo Bonfiglio, men hendes største resultat kom i juniorudgaven af French Open, hvor hun gik hele vejen. Rumæneren vandt desuden tre mindre ITF-turneringer i 2008.

I 2009 spillede Halep fortsat på ITF-touren, men hun deltog også i nogle få WTA-turneringer. Damesinglespilleren fik sit første store resultatet på ITF-touren med en sejr i Makarska. Derudover nåede hun kvartfinalen i 100.000 dollars turneringen i Bukarest. Rumæneren deltog for første gang i en Grand Slam, da hun stillede op til French Open i 2009. Her blev til det et nederlag i anden runde til Vitalia Diatchenko. I august måned 2009 vandt hun en 25.000 dollars turnering i Maribor. I 2009 besluttede den barmfærdige tennisspiller sig for at få opereret sine bryster mindre, da hun mente, at det hæmmede hendes spil. Det viste sig at være en god idé for rumænerens tenniskarriere.

I 2010 spillede hun sig kraftigt op på verdensranglisten, da Halep formåede at komme i top 50 i verden. Hendes gennembrudsturnering var Andalucia Tennis Experience i 2010, hvor hun som kvalifikationsspiller spillede sig i kvartfinalen efter sejre over blandt andet den daværende nummer 36 Sorena Cirstea. Rumæneren spillede sig også i sin første WTA-finale i 2010 i Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem, hvor det blev til et nederlag til Iveta Benesova i finalen.

I 2011 spillede damesinglespilleren sig for første gang i tredje runde af en Grand Slam-turnering, men her stoppede eventyret for rumæneren, da hun tabte til Agnieszka Radwanska i Australian Open. I Wimbledon blev det også til et nederlag. Denne gang i anden runde til Serena Williams. I US Open slog hun for første gang en top 10 spiller, da Na Li blev besejret i første runde.

I 2012 fik rumæneren ikke den store succes, men i 2013 kom hendes gennembrud. Den hårdtslående rumæner vandt hele seks WTA-titler, og hun blev den højest placerede rumænske damesinglespiller på verdensranglisten. I løbet af året slog Halep blandt andet den dobbelte Grand Slam-vinder Svetlana Kuznetsova og verdens nummer fire Agnieszka Radwanska. Hun sluttede året som imponerende nummer 11 i verden, og Halep blev kåret som WTA´s Most Improved Player Of The Year.

I 2014 begyndte hun at vinde de store turneringer. Hun vandt Qatar Open i februar måned efter en finalesejr over Angelique Kerber. Senere på året spillede hun sig i sin første Grand Slam-finale, da Halep præsterede blændende i French Open. Rumæneren slog både Alisa Kleybanova, Heather Watson, Maria Teresa Torro Flor, Sloane Stephens, Svetlana Kuznetsova og Andrea Petkovic i to sæt, og hun blev den første siden Martina Hingis i 1997 til ikke at tabe sæt på vejen til sin første Grand Slam-finale. I finalen blev hun slået af Maria Sharapova efter en tre timers lang maratonkamp. Halep spillede sig i semifinalen i Wimbledon, og her måtte hun se sig besejret af Eugenie Bouchard. I august 2014 overtog rumæneren pladsen som nummer to på verdensranglisten, og hun kvalificerede sig til WTA Finals. Her blev det til en finaleplads, hvor Serena Williams var i vejen.

Halep indledte 2015 som nummer tre på verdensranglisten, og hun startede året ud med at vinde sin niende WTA-titel, da det blev en triumf i Shenzhen Open. I marts vandt Halep sin største titel til dato, da hun slog alle i Indian Wells Masters. Rumæneren kunne ikke følge op på sin sejr i USA, da French Open allerede sluttede efter anden runde med et nederlag til Mirjana Lucic-Baroni. Hun vandt tre titler i 2015 og sluttede som nummer to på verdensranglisten. 2015 er indtil videre det mest succesfulde år for rumæneren, da Simona Halep fik skrabet 4.568.127 dollars sammen.

I starten af 2016 døjede Halep med forskellige skavanker, men i løbet af året fik rumæneren gang i spillet. Hun vandt på trods af skaderne tre turneringer (WTA Mutua Madrid Open, Rogers Cup og Bucharest Open) i 2016, mens det ikke blev til de store resultater i de fire Grand Slam turneringer. De bedste resultater kom i Wimbledon og US Open, hvor rumæneren blev slået ud i kvartfinalen. Hun sluttede 2016 som nummer 4 i verden.

2017 startede meget skuffende ud for rumæneren, da hun tabte 6-3, 6-1 til upåagtede Shelby Rogers ved Australian Open, som ellers var et af hendes store mål i løbet af sæsonen. Efter den australske turnering blev resultaterne ikke meget bedre på det blå underlag, da hendes bedste resultat var en kvartfinale i WTA Miami Open, hvor hun tabte en dramatisk kamp til Johanna Konta.

Grussæsonen blev en langt større succes for Halep, da hun gik hele vejen i WTA Mutua Madrid Open i maj måned efter flotte sejre over Sam Stosur og Roberta Vinci. Succesen fortsatte, da det ugen efter blev til endnu en finaleplads. Denne gang tabte hun til Elina Svitolina ved WTA Internatizonali BNL d´Italia. Årets helt store højdepunkt for den lille rumæner kom til French Open, hvor hun spillede den ene gode kamp efter den anden. Halep vandt over Elina Svitolina i kvartfinalen, mens den ellers suveræne Karolina Pliskova ligeledes måtte give fortabt over for Halep i semifinalen. I finalen gik den ikke længere for rumæneren, der tabte til turneringens helt store overraskelse Jelena Ostapenko fra Letland.

Underlaget skiftede derefter til græs, og her fik hun det sværere. Hun tabte i opvarmningsturneringen i Eastbourne til danske Carolina Wozniacki i kvartfinalen, mens Halep også måtte kapitulere i samme runde ved Wimbledon, da hjemmebanedarlingen Johanna Konta vandt en tæt kamp i tre sæt. Halep kunne ikke forsvare sin titel fra 2016 i Rogers Cup, da den senere vinder Elina Svitolina stod i vejen og vandt med hele 6-1, 6-1.

2017 var et meget succesfuldt år for den 31-årige rumæner, der kravlede helt op som nr. 1 i verden (for første gang). Midtvejs i 2018 var Halep igen nr. 1 i verden, eftersom det lykkedes hendes at tage karrierens første Grand Slam-titel ved French Open. Hun endte dog med en lidt skuffende sæson efter et tidligt exit ved Wimbledon samt et nederlag i første runde ved US Open. Hun endte allerede sæsonen i september pga. en skade først i akillesscenen og derefter i ryggen. Det prægede også starten af hendes 2019-sæson, hvor det bedste resultat var finalepladser ved Qatar Open og ved Madrid Open. Hun blev nemlig slået ud af Serena Williams ved Australian Open og tabte noget skuffende til Anisimova i kvartfinalen ved French Open. Generelt var der ikke den store optimisme omkring Halep – lige indtil Wimbledon, hvor hun gik hele vejen og smadrede selveste Serena Williams i finalen med cifrende 6-2, 6-2. Siden da har resultaterne dog heller ikke været så gode. Det bliver spændende at se om hun kan holde dampen oppe og forblive en del af verdenstoppen, eller om hun er “over the hill”. Når hun rammer hendes topniveau er hun dog stadig en af de allerbedste spillere på touren, så der er bestemt masser af muligheder for mere succes for Simona Halep i de kommende år.

Historien er senest opdateret d. 18. oktober 2022.

LIVE STREAMING AF SIMONA HALEPS KAMPE

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Unibet – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
Besøg Unibet

Unibet gør det muligt for dig at se samtlige Simona Haleps kampe. Det er lige meget, om rumæneren stiller op i Shenzhen eller i Paris – du kan altid få adgang til abonnementsfri live streaming.

Unibet tilbyder dig live streaming, hvis blot du har penge stående på din spilkonto. Du kan se kampene både via mobil, tablet og computer.

Se Simona Halep

direkte og uden abonnement

FAQ OM SIMONA HALEP

Hvor meget har Simona Halep tjent?
Simona Halep har tjent cirka 33,5 millioner dollars i præmiepenge ifølge WTA.

Hvilke turneringer har Simona Halep vundet?
Rumæneren har vundet et hav af titler i løbet af karrieren. De største triumfer er French Open-titlen i 2018 samt Wimbledon-titlen i 2019.

Hvordan ligger Simona Halep placeret på verdensranglisten?
Halep er placeret som nummer 9 på verdensranglisten (18-10-2022).

Hvor høj er Simona Halep?
Simona Halep er 1,68 meter høj.

Hvilken kanal sender Simona Haleps kampe?
TV 2 SPORT sender fra mange af de store turneringer, hvor Simona Halep deltager.

Hvornår spiller Simona Halep?
Du kan tjekke vores kalender i toppen af siden for at finde ud af, hvornår den lille rumæner skal i kamp næste gang.

TRE ALTERNATIVER TIL SIMONA HALEP

Hvis du har lyst til at følge andre spillere fra WTA-touren, giver vi dig her tre alternativer til Simona Halep, som du kan følge hver uge til de største turneringer.

Angelique Kerber

Angelique Kerber var i sit livs form, da hun besejrede alt og alle i 2016 og tog førstepladsen fra den ellers suveræne Serena Williams. Den 31-årige tysker er en fornøjelse at følge på banen, hvor hun med sit gode humør og kraftfulde spil kan sætte enhver spiller under maksimalt pres. I 2018 lykkedes det Kerber at vinde Wimbledon.

Caroline Wozniacki

”Miss Sunshine” var på alles læber i 2018. Danskeren fik en forløsende Grand Slam-titel i Australien tidligt på året, og var dermed tilbage som nummer ét på verdensranglisten. Siden da har spillet dog ikke været lige så godt, og hun har desuden offentliggjort at hun lider af en gigtsygdom, som sætter en dæmper på hendes spil. Mange har spekuleret i at hun er ved at sætte tennisskoene på hylden, men lad os håbe at hun fortsætter i nogle år endnu, og at hun kan finde sit høje niveau tilbage på trods af skader og sygdom.Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om Milos Raonic.