Reklame

simona halep

Se Simona Haleps kampe direkte via live streaming.
Bookmakerne viser alle WTA-kampe med rumæneren.

STREAM NU

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Unibet – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto/
  3. 3. Ha’ penge på kontoen og se Haleps kampe

LIVE STREAM SIMONA HALEP I 2018

Simona Halep er en af de spillere, der kan bide skeer med de allerstørste. Har du lyst til at se rumæneren i aktion uge efter uge?

Unibet live streamer samtlige kampe på WTA-niveau, så du har garanti for topunderholdning fra tennisverden. Om du er til Simona Halep, Caroline Wozniacki eller en tredje tennisspiller, får du adgang til direkte billeder hos Unibet. Du skal blot sørge for at have mindst én krone stående på din spilkonto.

Du kan også se herrerne spille på ATP- og Challenger-touren. Tjek kalenderen herunder, og se om der er noget, der frister dig.

Nordicbet

Nordicbet er også en bookmaker, der fortjener roser for dækningen af tennissport. Bookmakeren har et fint spiludvalg på alle de store turneringer, og du kan også fange det direkte signal fra tid til anden.

Vil du spille på tennis? Så opret dig hos Nordicbet og få op til 1.000 kroner i en 100 % velkomstbonus.

OPRET KONTO

Se Simona Halep

direkte og uden abonnement

NYHEDER

29 08 2017
C. Wozniacki – E. Makarova: Live stream og odds til US Open d. 30. august 2017

Er du klar over, at du kan live streame samtlige Caroline Wozniackis kampe hos Bet365? Danskeren har sat kursen mod...

27 08 2017
US Open i tennis: Stream Grand Slam-turneringen fra d. 28. august til d. 10. september 2017

Verdens bedste tennisspillere er klar til årets sidste Grand Slam. Det foregår fra d. 28. august til d. 10. september...

17 08 2017
Live stream Caroline Wozniacki – Ashleigh Barty ved Western & Southern Open d. 17. august 2017

Caroline Wozniacki spiller forrygende tennis i disse dage. Danskeren har lige haft en finaleoptræden i Toronto, og hun er allerede...

HALEP: KARRIEREN FRA 2006 TIL 2018

25-årige Simona Halep fra Rumænien startede med at spille juniorturneringer i 2008. Samme år vandt hun sin i første finale i Trofeo Bonfiglio, men hendes største resultat kom i juniorudgaven af French Open, hvor hun gik hele vejen. Rumæneren vandt desuden tre mindre ITF-turneringer i 2008.

I 2009 spillede Halep fortsat på ITF-touren, men hun deltog også i nogle få WTA-turneringer. Damesinglespilleren fik sit første store resultatet på ITF-touren med en sejr i Makarska. Derudover nåede hun kvartfinalen i 100.000 dollars turneringen i Bukarest. Rumæneren deltog for første gang i en Grand Slam, da hun stillede op til French Open i 2009. Her blev til det et nederlag i anden runde til Vitalia Diatchenko. I august måned 2009 vandt hun en 25.000 dollars turnering i Maribor. I 2009 besluttede den barmfærdige tennisspiller sig for at få opereret sine bryster mindre, da hun mente, at det hæmmede hendes spil. Det viste sig at være en god idé for rumænerens tenniskarriere.

I 2010 spillede hun sig kraftigt op på verdensranglisten, da Halep formåede at komme i top 50 i verden. Hendes gennembrudsturnering var Andalucia Tennis Experience i 2010, hvor hun som kvalifikationsspiller spillede sig i kvartfinalen efter sejre over blandt andet den daværende nummer 36 Sorena Cirstea. Rumæneren spillede sig også i sin første WTA-finale i 2010 i Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem, hvor det blev til et nederlag til Iveta Benesova i finalen.
I 2011 spillede damesinglespilleren sig for første gang i tredje runde af en Grand Slam-turnering, men her stoppede eventyret for rumæneren, da hun tabte til Agnieszka Radwanska i Australian Open. I Wimbledon blev det også til et nederlag. Denne gang i anden runde til Serena Williams. I US Open slog hun for første gang en top 10 spiller, da Na Li blev besejret i første runde.

I 2012 fik rumæneren ikke den store succes, men i 2013 kom hendes gennembrud. Den hårdtslående rumæner vandt hele seks WTA-titler, og hun blev den højest placerede rumænske damesinglespiller på verdensranglisten. I løbet af året slog Halep blandt andet den dobbelte Grand Slam-vinder Svetlana Kuznetsova og verdens nummer fire Agnieszka Radwanska. Hun sluttede året som imponerende nummer 11 i verden, og Halep blev kåret som WTA´s Most Improved Player Of The Year.

I 2014 begyndte hun at vinde de store turneringer. Hun vandt Qatar Open i februar måned efter en finalesejr over Angelique Kerber. Senere på året spillede hun sig i sin første Grand Slam-finale, da Halep præsterede blændende i French Open. Rumæneren slog både Alisa Kleybanova, Heather Watson, Maria Teresa Torro Flor, Sloane Stephens, Svetlana Kuznetsova og Andrea Petkovic i to sæt, og hun blev den første siden Martina Hingis i 1997 til ikke at tabe sæt på vejen til sin første Grand Slam-finale. I finalen blev hun slået af Maria Sharapova efter en tre timers lang maratonkamp. Halep spillede sig i semifinalen i Wimbledon, og her måtte hun se sig besejret af Eugenie Bouchard. I august 2014 overtog rumæneren pladsen som nummer to på verdensranglisten, og hun kvalificerede sig til WTA Finals. Her blev det til en finaleplads, hvor Serena Williams var i vejen.
Halep indledte 2015 som nummer tre på verdensranglisten, og hun startede året ud med at vinde sin niende WTA-titel, da det blev en triumf i Shenzhen Open. I marts vandt Halep sin største titel til dato, da hun slog alle i Indian Wells Masters. Rumæneren kunne ikke følge op på sin sejr i USA, da French Open allerede sluttede efter anden runde med et nederlag til Mirjana Lucic-Baroni. Hun vandt tre titler i 2015 og sluttede som nummer to på verdensranglisten. 2015 er indtil videre det mest succesfulde år for rumæneren, da Simona Halep fik skrabet 4.568.127 dollars sammen.

I starten af 2016 døjede Halep med forskellige skavanker, men i løbet af året fik rumæneren gang i spillet. Hun vandt på trods af skaderne tre turneringer (WTA Mutua Madrid Open, Rogers Cup og Bucharest Open) i 2016, mens det ikke blev til de store resultater i de fire Grand Slam turneringer. De bedste resultater kom i Wimbledon og US Open, hvor rumæneren blev slået ud i kvartfinalen. Hun sluttede 2016 som nummer 4 i verden.

2017 startede meget skuffende ud for rumæneren, da hun tabte 6-3, 6-1 til upåagtede Shelby Rogers ved Australian Open, som ellers var et af hendes store mål i løbet af sæsonen. Efter den australske turnering blev resultaterne ikke meget bedre på det blå underlag, da hendes bedste resultat var en kvartfinale i WTA Miami Open, hvor hun tabte en dramatisk kamp til Johanna Konta.
Grussæsonen blev en langt større succes for Halep, da hun gik hele vejen i WTA Mutua Madrid Open i maj måned efter flotte sejre over Sam Stosur og Roberta Vinci. Succesen fortsatte, da det ugen efter blev til endnu en finaleplads. Denne gang tabte hun til Elina Svitolina ved WTA Internatizonali BNL d´Italia. Årets helt store højdepunkt for den lille rumæner kom til French Open, hvor hun spillede den ene gode kamp efter den anden. Halep vandt over Elina Svitolina i kvartfinalen, mens den ellers suveræne Karolina Pliskova ligeledes måtte give fortabt over for Halep i semifinalen. I finalen gik den ikke længere for rumæneren, der tabte til turneringens helt store overraskelse Jelena Ostapenko fra Letland.

Underlaget skiftede derefter til græs, og her fik hun det sværere. Hun tabte i opvarmningsturneringen i Eastbourne til danske Carolina Wozniacki i kvartfinalen, mens Halep også måtte kapitulere i samme runde ved Wimbledon, da hjemmebanedarlingen Johanna Konta vandt en tæt kamp i tre sæt. Halep kunne ikke forsvare sin titel fra 2016 i Rogers Cup, da den senere vinder Elina Svitolina stod i vejen og vandt med hele 6-1, 6-1.

2017 har været meget succesfuldt for den 25-årige rumæner, der er tæt på endelig at komme op som nr. 1 i verden. Kan Simona Halep sætte slutspurten ind og gå forbi Karolina Pliskova, inden sæsonen går på hæld?

Historien er senest opdateret d. 11. september 2017.

LIVE STREAMING AF SIMONA HALEPS KAMPE

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Unibet – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
STREAM NU

Unibet gør det muligt for dig at se samtlige Simona Haleps kampe. Det er lige meget, om rumæneren stiller op i Shenzhen eller i Paris – du kan altid få adgang til abonnementsfri live streaming.

Unibet tilbyder dig live streaming, hvis blot du har en enkelt krone stående på din spilkonto. Du kan se kampene både via mobil, tablet og computer.

Se Simona Halep

direkte og uden abonnement

FAQ OM SIMONA HALEP

Hvor meget har Simona Halep tjent?
Simona Halep har tjent næsten 19 millioner dollars i præmiepenge ifølge WTA.

Hvilke turneringer har Simona Halep vundet?
Rumæneren har vundet 15 titler i løbet af sin karriere. De største sejre er kommet i Indian Wells, Madrid og Doha.

Hvordan ligger Simona Halep placeret på verdensranglisten?
Halep er placeret som nummer to på verdensranglisten (11-09-2017).

Hvor høj er Simona Halep?
Simona Halep er 1,68 meter høj.

Hvilken kanal sender Simona Haleps kampe?
TV 2 SPORT sender fra mange af de store turneringer, hvor Simona Halep deltager.

Hvornår spiller Simona Halep?
Du kan tjekke vores kalender i toppen af siden for at finde ud af, hvornår den lille rumæner skal i kamp næste gang.

TRE ALTERNATIVER TIL SIMONA HALEP

Hvis du har lyst til at følge andre spillere fra WTA-touren, giver vi dig her tre alternativer til Simona Halep, som du kan følge hver uge til de største turneringer.

Angelique Kerber

Angelique Kerber var i sit livs form, da hun besejrede alt og alle i 2016 og tog førstepladsen fra den ellers suveræne Serena Williams. Den 29-årige tysker er en fornøjelse at følge på banen, hvor hun med sit gode humør og kraftfulde spil kan sætte enhver spiller under maksimalt pres. I 2017 kæmper Kerber lidt med spillet, men måske et vendepunkt snart indtræffer for tyskeren.

Caroline Wozniacki

”Miss Sunshine” er på alles læber i øjeblikket. Danskeren er forrygende spillende, og med seks finalepladser i år har Wozniacki i den grad vist, at hun hører til i toppen. Caroline Wozniacki er meget underholdende at følge, hvor hun kan variere sit spil, alt efter hvem der står på den anden side af nettet. Hun har gode muligheder for at komme langt i efterårets hardcourt-turneringer, hvor hun specielt har gode minder fra US Open.

Agnieszka Radwanska

Polske Agnieszka Radwanska har tidligere været en af de allerbedste tennisspillere i verden, men i 2017 har hun ikke været overbevisende. Polakken er dumpet ned som nummer 10 i verden, og hun har stadig sin første turneringssejr til gode i år. På trods af formnedgangen er Radwanska altid en nydelse på en tennisbane, med hendes gode grundslag. Hun har tidligere vundet WTA-finalerne og været i finalen i Wimbledon.

Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om Simona Halep.