R. Federer – A. Dolgopolov: Stream den syvdobbelte Wimbledon-mesters førsterundekamp

Roger Federer har vundet verdens fineste tennisturnering hele syv gange, og han ligner en mand, der har fundet sin anden ungdom i denne sæson, hvor han stort set har vundet alt, han har stillet op i. Schweizeren er efterhåndende rundet de 35 år, og han valgte at skippe hele grussæsonen for at skåne kroppen. Det betyder formentlig, at han er toptunet til Wimbledon, og det kommer til at gå ud over Alexandr Dolgopolov i første runde. Ukraineren er som minimum nået til anden runde i de seneste fem udgaver af Wimbledon, men det ligner en umulig opgave for ham at skulle gentage dette i år. Kampen spilles tirsdag den 3. juli klokken 12.30, og du kan se den via live streaming hos Nordicbet.

Live stream Roger Federer – Alexandr Dolgopolov den 04. juli 2017

Hos Nordicbet kan du se Federer, Nadal, Djokovic, Murray og de andre tennisstjerner i deres rette element, når Wimbledon skydes i gang. Bookmakeren live streamer kampene fra turneringen, og du har adgang, hvis blot du har en konto med en enkelt krone på saldoen, eller hvis du har placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Det er både nemt og hurtigt at komme i gang med live streaming – følg blot nedenstående guide.

Trin for trin-guide:

1. Gå til Nordicbet.dk – klik her!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Gå til “Livebet” i top-menuen

5. Find Roger Federer – Alexandr Dolgopolov på listen, tryk på ”TV-knappen” og se kampen gratis

Stream Roger Federer – Alexandr Dolgopolov hos Nordicbet – klik her!

 

Odds på Roger Federer – Alexandr Dolgopolov

Hvem vinder kampen?
Roger Federer: 1,01
Alexandr Dolgopolov: 15,50

Hvem vinder første sæt?
Roger Federer: 1,06
Alexandr Dolgopolov: 7,55

Spil på sæt
Roger Federer 3-0: 1,26
Roger Federer 3-1: 4,70
Roger Federer 3-2: 12,50
Alexandr Dolgopolov 0-3: 50,00
Alexandr Dolgopolov 1-3: 40,00
Alexandr Dolgopolov 2-3: 40,00

 

Optakt: Har ukraineren en jordisk chance mod den syvdobbelte mester?

Roger Federer er tredjeseedet ved Wimbledon, og han er i øjeblikket rangeret som nummer fem på verdensranglisten. Schweizeren har spillet en formidabel sæson, hvor han har lagde ud med at triumfere i Australian Open. Efterfølgende har han også vundet Indian Wells og ATP Miami på hardcourt-underlaget, mens det ligeledes blev til en sejr på græs i ATP Halle. Tennisikonet droppede grussæsonen for at skåne kroppen.

Alexandr Dolgopolov er placeret som nummer 84 på verdensranglisten, og den 28-årige ukrainer har i denne sæson vundet ATP-turneringen i Buenos Aires. Siden da har han ikke haft den helt store succes, og han har kun nået at spille to kampe på græs – begge i den hollandske turnering S-Hertogenbosch, hvor han gik videre fra første runde men måtte trække sig i sin anden kamp.

I sæsonen to første Grand Slam-turneringer, Australian Open og French Open, er Dolgopolov i begge tilfælde røget ud i anden runde. Federer vandt som nævnt Australian Open, hvor han slog Rafael Nadal i finalen, mens han ikke deltog i French Open.

Federer har vundet Wimbledon hele syv gange – i 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009 og 2012. Han er dermed den aktive spiller, der har vundet turneringen flest gange. Dog må han dele rekorden for flest Wimbledon-triumfer med pensionerede Pete Sampras og afdøde William Renshaw.

Dolgopolov er to gange nået til tredje runde ved Wimbledon – i 2013 og 2014 – og det er indtil videre hans bedste resultater fra turneringen.

Sidste år nåede Federer til Wimbledon-semifinalen, hvor han blev slået ud af Milos Raonic. Dolgopolov nåede til anden runde, hvor Dan Evans blev hans banemand.

Federer og Dolgopolov har mødt hinanden tre gange tidligere, og schweizeren har vundet dem alle uden at tabe et eneste sæt. Deres seneste indbyrdes kamp var under årets Australian Open i januar, og her vandt Federer sikkert med 3-0 i sæt.

Vores bud på kampen
Federer kommer til at vinde kampen, og han kommer til at vinde den komfortabelt. Schweizeren har haft en storartet sæson indtil videre, og han har mere eller mindre vundet alt, han har rørt ved. Desuden har han droppet hele grussæsonen for at være sikker på, at kroppen er klar til Wimbledon. Federer har tonsvis af erfaring fra verdens største tennisturnering, og han vil sigte efter at gå hele vejen, så han kan lægge sig alene i front på listen over flest Wimbledon-titler. Dolgopolov er ikke røget ud i første runde af Wimbledon siden 2011, men han kommer ikke i den bedste form, og vi kan ikke se ham overraske mod Federer.

 

Seneste indlæg

29. august 2017
C. Wozniacki – E. Makarova: Live stream og odds til US Open d. 30. august 2017
Er du klar over, at du kan live streame samtlige Caroline Wozniackis kampe hos Bet365? Danskeren har sat kursen mod...
27. august 2017
US Open i tennis: Stream Grand Slam-turneringen fra d. 28. august til d. 10. september 2017
Verdens bedste tennisspillere er klar til årets sidste Grand Slam. Det foregår fra d. 28. august til d. 10. september...
17. august 2017
Live stream Caroline Wozniacki – Ashleigh Barty ved Western & Southern Open d. 17. august 2017
Caroline Wozniacki spiller forrygende tennis i disse dage. Danskeren har lige haft en finaleoptræden i Toronto, og hun er allerede...