Milos Raonic

LIVE STREAM MILOS RAONIC I 2022

Er du interesseret i at kigge med, når de allerbedste spillere på ATP-touren krydser klinger med hinanden? Det sker uge efter uge i alle afkroge af verden, og du er således garanteret topunderholdning non stop.

Milos Raonic, Roger Federer, Rafael Nadal og resten af herre-tennisslænget kan overværes via live streaming hos Unibet. Det er 100 % lovligt.

Hvis blot du sørger for at have penge stående på din spilkonto, har du adgang til bookmakerens streaming-service.

Besøg Unibet

Navn

Milos Raonic

Alder

31

Bopæl

Monte Carlo, Monaco

Land

Canada

Højde

1.96 meter

Træner(e)

Fabrice Santoro

Højeste placering

Nr. 3 (21. november 2016)

direkte og uden abonnement

RAONIC: KARRIEREN FRA 2008 – 2022

Canadiske Milos Raonic spillede i starten af sin professionelle karriere fra 2008 til 2010 både single og double. Her spillede han mest turneringer på ITF- og ATP Challenger-niveau. Canadieren vandt fire ITF Future Levels-turneringer i single og fem i double i 2009 og 2010.

Raonic spillede ikke mange turneringer på ATP-turen indtil 2010. I 2009 spillede han sig ind i hovedturneringen ved Canadian Open, men Raonic tabte i første runde til den daværende nummer 10 på verdensranglisten Fernando Gonzalez. I 2010 fik Milos Raonic og Vasek Pospisil et wildcard til Canadian Open. Her slog de det noget utraditionelle doublepar Rafael Nadal og Novak Djokovic i første runde. I anden runde måtte doubleparret dog kapitulere mod de regerende Wimbledon-mestre Jurgen Melzer og Phillip Petzschner. I 2010 spillede han sig for første gang ind i hovedtuneringen af en Grand Slam-turnering. Raonic endte dog med at tabe i første runde af US Open til Carsten Ball. Hans første sejre i en ATP-hovedturnering kom i september 2010, hvor han både besejrede Igor Kunitsyn og Sergiy Stakhovsky. Ved Japan Open tabte canadieren til den daværende nummer 1 Rafael Nadal, og det var det første møde med en verdensetter.

I 2011 begyndte det at tage fart for Milos Raonic. Han startede som nummer 156 i starten af januar måned, men canadieren tog sig et kolossalt spring op ad ranglisten i januar og februar. I slutningen af februar var Raonic nemlig placeret som nummer imponerende 37 i verden. Han blev dermed den højest placeret canadiske mand på ATP-ranglisten nogensinde. I Australian Open spillede han sig i hovedturneringen, hvorefter det blev til sejre over Bjørn Phau og Michael Llodra i første og anden runde. I tredje runde slog han for første gang en top10-spiller, da Mikhail Youzhny blev nedlagt. I fjerde runde sluttede eventyret for Raonic, da det blev til et nederlag mod David Ferrer. Efter turneringen blev han nævnt som en af fremtidens storspillere. To uger efter Australian Open vandt den høje canadier sin første ATP-titel, da han gik hele vejen i Pacific Coast Championships, hvor en sejr over verdens nummer ni Fernando Verdasco var et af højdepunkterne. 21-årige Raonic blev den yngste vinder af en ATP-titel siden Marin Cilic i 2008. Det var den første canadiske sejr på ATP-turen siden 1995.

Med en placering som 37 i verden var Raonic nu kvalificeret til ATP- og Grand Slam-turneringer. I maj 2011 havde han en placering som nummer 25 på verdensranglisten. Senere på året spillede canadieren sig for første gang i en ATP-finale i double, men her tabte han og makkeren Robin Haase til Rohan Bopanna og Aisam-Ul-Haq Qureshi. I Wimbledon måtte canadieren trække sig med en skade, som holdt ham ude det meste af efteråret 2011.

Raonic startede ud som lyn og torden i 2012 ved at vinde to turneringer. I Chennai Open vandt canadieren både over top10-spillerne Nicolas Almagro og Janko Tipsarevic og formåede at holde sin kraftfulde serv i hele turneringen. Det er en bedrift, som få spillere kan mestre. I foråret spillede Raonic tre kampe mod den daværende verdenstreer Roger Federer på tre forskellige underlag. Det var i Indian Wells Masters, Madrid Open og Halle Open. Her vandt Raonic første sæt i alle tre kampe, hvorefter den unge canadier tabte de to efterfølgende sæt. I Barcelona Open besejrede Raonic Andy Murray for første gang, men han tabte efterfølgende semifinalen til David Ferrer. I august 2013 lå canadieren nummer 19 i verden, og han sluttede året som nummer 13.

I 2013 nåede Raonic til fjerde runde i Australian Open efter et nederlag til Roger Federer. I French Open tabte han i tredje runde til Kevin Anderson. Fjerde runde blev derimod endestationen i US Open for canadieren. Raonic havde stor succes i ATP 250 og 500-turneringerne, da han både gik hele vejen i Pacific Coast Championships og Thailand Open. I Japan Open tabte Raonic til Juan Martin del Potro i finalen. Senere på året spillede han sig på flotteste vis i finalen i ATP 1000-turneringen Canadian Open, hvor det dog blev til et nederlag til Rafael Nadal. Raonic blev i slutningen af året den første spiller født i 1990´erne til at spille sig ind i top10 på verdensranglisten.

I 2014 nåede Raonic sin første Grand Slam-semifinale. Han blev ved med at forbedre sit spil, og canadieren spillede sig helt op som nummer ni i verden efter et flot resultat i Miami Masters. I French Open blev det til en kvartfinaleplads, mens det blev til en flot semifinaleplads i Wimbledon. I semifinalen tabte Raonic til Federer. Han rykkede helt op som nummer seks efter den gode Wimbledon-turnering. I US Open tabte Raonic en lang femsætter til Kei Nishikori. Han kvalificerede sig til ATP Finals ved blandt andet at besejre Tomas Berdych og selveste Roger Federer i Paris Masters. ATP Finals blev dog en fiasko for canadieren, da han tabte til Federer og Murray, og derefter trak sig mod Nishikori.

I 2015 spillede Raonic sig op i top4, men ellers var sæsonen præget af skader. Han vandt dog Sankt Petersburg Open i september måned, men ellers var det et noget magert år for canadieren.

I 2016 kom han stærkt tilbage. Han vandt Brisbane International i starten af året efter en finalesejr over Roger Federer, og her blev Raonic rost af Federer for hans gode bevægelighed og taktiske forståelse. I Australian Open led canadieren et meget smertefuldt nederlag til Andy Murray i semifinalen. Han tabte i fem sæt, og blev halvskadet efter at have været foran med 2-0 i sæt. Raonic har udtalt, at det har været det mest hjerteskærende nederlag karrieren indtil videre. Canadieren måtte holde seks ugers pause, men efter denne pause spillede han sig i finalen ved Indian Wells Masters, hvor Djokovic var banemanden i finalen. I sommeren 2016 leverede Raonic to store resultater, da han spillede sig i finalen i både Aegon Championships i Queens og Wimbledon. Det var canadierens første Grand Slam-finale. På sin vej til Wimbledon-finalen besejrede han blandt andet Roger Federer i semifinalen, inden det blev til et nederlag til britiske Andy Murray. Raonic sluttede 2016 af med en semifinaleplads i ATP Finals, og en flot placering som nummer tre på verdensranglisten efter Murray og Djokovic.

2017 var ikke et godt årfor den høje canadier. Han løb nemlig ind i en tilbagevendende skade, nemlig en forstrækning i sit højre ben, som blev ved med at plage ham gennem hele sæsonen. Han nåede to finaler og kvartfinalen ved Wimbledon, hvor han blev slået af Roger Federer, men alligevel var det et skuffende år for ham. Det var nemlig første år siden 2011 hvor han slet ikke vandt en titel. Han havde dog en langt bedre sæson i 2018 og 2019 med flere sejre under bæltet, dog stadig uden at vinde nogen titler. Han har dog fundet noget af sit gamle niveau tilbage, og rangerer nu som nummer 27 på verdensranglisten. Det bliver spændende at se om han kan finde tilbage til sit enormt høje niveau og indfri nogle af alle de forventninger der har været til ham, eller om han bliver ved med at være plaget af skader.

Den 31-årige canadier har et stort potentiale, og han kan komme til at blande sig i toppen fremover, hvis han kan holde sig skadesfri. Følg ham på den abonnementsfri live streaming hos Unibet i 2022.

Teksten er senest opdateret d. 25. oktober 2022.

LIVE STREAMING AF MILOS RAONIC’ KAMPE

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Unibet – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
Besøg Unibet

Unibet er i særklasse, når det handler om odds og live streaming ifm. tennis. Bookmakeren har et enormt spiludvalg, og man supplerer dette med et meget omfattende udbud af direkte billeder fra tennisturneringerne. Det er både ATP, WTA, Challenger og ITF du finder i kalenderen, og det er mange kampe hver eneste gang.

Har du lyst til at følge Rafael Nadal, Roger Federer, Milos Raonic og alle de andre? Få oprettet en spilkonto hos Unibet i dag, og scor op til 1.000 kroner i en 100 % velkomstbonus.

Unibet’s service foregår uden abonnement. Du kan se med, hvis blot du har penge stående på kontoen. Der er adgang via både mobil, tablet og computer.

SE ANDY MURRAY

direkte og uden abonnement

FAQ OM MILOS RAONIC

Hvor meget har Milos Raonic tjent?
Milos Raonic har tjent næsten 19 millioner dollars, ifølge ATP.

Hvilke turneringer har Milos Raonic vundet?
Den hårdtslående canadier har otte titler i trofæskabet indtil videre. Hans største sejr til dato fandt sted ved Brisbane International i 2016. Raonic har dog tidligere været i Wimbledon-finalen (2016).

Hvordan ligger Milos Raonic placeret på verdensranglisten?
Raonic er placeret som nummer 15 på verdensranglisten (25-10-2022). Han er i øjeblikket inaktiv.

Hvor høj er Milos Raonic?
Milos Raonic måler 1,96 meter.

Hvilken kanal sender Milos Raonic’ kampe?
TV3 Sport 1 og 2 sender fra mange af de store turneringer, hvor Milos Raonic duellerer mod kollegaerne på ATP-touren.

Hvornår spiller Milos Raonic?
Du kan tjekke vores kalender i toppen af siden for at finde ud af, hvornår Raonic skal i kamp næste gang.

TRE ALTERNATIVER TIL MILOS RAONIC

Hvis du kunne tænke dig at se nogle andre tennisspillere i verdensklasse, så giver vi dig tre af de bedste her. Alle kan streames med en konto hos Unibet.

Rafael Nadal

Rafael Nadal har i mange år ligget i toppen af verdensranglisten, og han har ikke planer om at stoppe sin store dominans foreløbigt. Spanieren har vundet French Open et hav af gange, og Nadal har formået at gøre sit spil mere sublimt i løbet af årene. Han giver altid tilskuerne top-underholdning med hans charme og følelser uden på tøjet. Følg Rafael Nadal, hvis du er til spansk elegance på tennisbanen.

Novak Djokovic

Novak Djokovic var i perioden 2011 og 2012 helt uovervindelig. Han vandt hele 70 kamp i 2011, og det resulterede i flotte sejre ved Australian Open, Wimbledon og US Open – samt i en placering som nummer et i verden. Serberen er en utroligt karismatisk og underholdende spiller, som ikke er bange for at tage gas på sine modstandere. I 2017 præsterede Djokovic dog ikke på sit vanligt høje niveau, og samtidig løb han ind i en masse skadesproblemer, hvilket sendte ham ned på sjettepladsen på verdensranglisten. Serberen har dog fundet fordums styrke, og er nu den bedste spiller i verden ifølge verdensranglisten.

Andy Murray

Andy Murray har i en længere periode spillet fremragende tennis, og han lå i 2016 og store dele af 2017 nummer et i verden. Skotten har tidligere stået øverst på sejrsskamlen ved Wimbledon og US Open, og han har gang på gang vist sin store styrke i grundspillet. Som følge af en lang række tilbagevendende skader har han dog droslet ned for antallet af kampe, og fokuserer nu mere på double. Han er dog stadig en fornøjelse at se på, da hans store passion for spillet altid skinner igennem.Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om Simona Halep.