C. Wozniacki – E. Makarova: Live stream og odds til US Open d. 30. august 2017

Reklame*

Er du klar over, at du kan live streame samtlige Caroline Wozniackis kampe hos Bet365? Danskeren har sat kursen mod titlen i US Open, og Ekaterina Makarova er modstanderen, der skal tilintetgøres i anden runde. Kan Caroline Wozniacki fortsætte sit lovende spil på hardcourt-underlaget i USA? Se Caroline Wozniacki – Ekaterina Makarova onsdag d. 30. august 2017 fra cirka kl. 00:30 (natten til torsdag) hos Bet365.

Live stream C. Wozniacki – E. Makarova d. 30. august 2017

Bet365 giver dig en unik mulighed for at følge US Open på allertætteste hold. Bookmakeren viser et tocifret antal kampe fra turneringen hver eneste dag, og du kan live streame opgøret mellem Caroline Wozniacki og Ekaterina Makarova, hvis blot du har en enkelt krone stående på din spilkonto.

Trin for trin-guide:

1. Gå til Bet365 – KLIK HER!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg C. Wozniacki – E. Makarova og se kampen

Odds på Caroline Wozniacki – Ekaterina Makarova

Hvem vinder kampen?
Caroline Wozniacki: 1,30
Makarova: 3,50

Hvem vinder første sæt?
Caroline Wozniacki: 1,44
Ekaterina Makarova: 2,62

Spil på sæt
Caroline Wozniacki 2-0: 2,00
Caroline Wozniacki 2-1: 3,75
Ekaterina Makarova 2-0: 4,50
Ekaterina Makarova 2-1: 6,50

Læs også: US Open

Optakt: Kan Wozniacki slå Makarova i 2. runde ved US Open?

Ja, det kan hun godt. Danskeren har vist stort niveau på hardcourt i 2017, og særligt banerne i USA tiltaler Caroline Wozniacki. Hun elsker at spille her, og hun har stor opbakning fra publikum. To gange tidligere er Caroline Wozniacki gået helt til finalen ved US Open, og den danske tennisdarling har det med at finde det absolutte topniveau frem ved årets sidste Grand Slam-turnering.

I første runde havde Caroline Wozniacki ingen problemer med Mihaela Buzarnescu, og i anden runde bør der heller ikke opstå de store problemer mod Ekaterina Makarova. Russeren var meget overbevisende i sin første runde mod Mona Barthel, men Caroline Wozniacki er klasser bedre end Barthel, og Ekaterina Makarova får slet ikke samme mængde af nemme point onsdag aften. Ekaterina Makarova er en venstrehåndet spiller, der godt kan lide at gå offensivt til værks – men hun har ikke våbnene til at slå sig igennem danskeren, der fører H2H med overbevisende 7-0.

Læs også: Caroline Wozniacki

Vores bud på kampen
Caroline Wozniacki vinder med 2-0 over Ekaterina Makarova til odds 2,00 hos Bet365.

Caroline Wozniacki har et stort indbyrdes overtag mod Ekaterina Makarova, og russeren bør ikke kunne komme op med noget, der ryster Wozniacki-lejren. Hvis danskeren kan fastholde sin stabile defensiv, og kombinere denne med sporadiske offensive aktioner, så skal det være nok til, at russeren ikke får et sæt i kampen. Fem af spillernes syv foregående møder er endt med 2-0-sejr til Caroline Wozniacki, og vi tror på endnu en sådan sejr her.

Gå til Bet365 – KLIK HER

Seneste indlæg

27. august 2017
US Open i tennis: Stream Grand Slam-turneringen fra d. 28. august til d. 10. september 2017
Verdens bedste tennisspillere er klar til årets sidste Grand Slam. Det foregår fra d. 28. august til d. 10. september...
17. august 2017
Live stream Caroline Wozniacki – Ashleigh Barty ved Western & Southern Open d. 17. august 2017
Caroline Wozniacki spiller forrygende tennis i disse dage. Danskeren har lige haft en finaleoptræden i Toronto, og hun er allerede...
16. august 2017
Live stream Caroline Wozniacki ved 2. runde af WTA Cincinnati d. 16. august 2017
Onsdag d. 16. august slår Caroline Wozniacki sig i gang ved 2. runde af WTA Cincinnati. Danskeren skal op imod...