Australian Open

Turneringsnavn

Australian Open

Land

Australien

By

Melbourne

Grundlagt i

1905

Udgave

Udgave 110 (2022)

Nuværende single mester

Roger Federer

Nuværende double mestre

Pierre-Hugues Herbert & Nicolas Mahut

Nuværende single mester (K)

Naomi Osaka

Nuværende double mestre (K)

Samantha Stosur & Zhang Shuai

LIVE STREAM AUSTRALIAN OPEN 2022

Alle kampe fra Australian Open 2022 kan live streames nemt og uden abonnement – hvis blot du har penge stående på din spilkonto. Forkæl dig selv med direkte live billeder hos bookmakerne, der viser samtlige kampe fra turneringen.

Kan Novak Djokovic forsvare sin titel, eller bliver Roger Federer ved med at levere tennis i verdensklasse i karrierens efterår? Kan Rafael Nadal fortsætte succesen fra 2018 og udfordre Novak i hans titelforsvar? Og kan nogle af de nye unge talenter true de efterhånden gamle legender?

Og hvad med Caroline Wozniacki? Kan hun igen vinde Australian Open, eller er hun efter sygdom og skader ved at stille tennisskoene på hylden?

Bliv klogere ved at følge live streamingen hos bookmakerne.

Følg vores trin for trin og kom i gang med det samme.

FAQ


På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan streame Australian Open på både computer, mobil og tablet.

Kan jeg se andet end Australian Open?

Du får adgang til alle tennisturneringer fra ATP- og WTA-touren. Du kan sågar også se tennis fra Challenger-touren, hvis du ønsker at opleve nogle af de kommende talenter i aktion.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er hverken skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med at bruge live streaming hos bookmakerne. Hos Unibet skal du blot sørge for at have mindst én krone stående på din konto.

Hos Unibet får du

Streaming af Australian Open

OM AUSTRALIAN OPEN: HISTORIEN

Australian Open er årets første Grand Slam. Turneringen har ikke lige så mange år på bagen som French Open, Wimbledon og US Open, men den har trods alt eksisteret siden 1905. Australian Open har en fed kalendermæssig placering, fordi den giver en tidlig indikation på, hvem man skal regne med i løbet af det kommende år. Australian Open foregår på hard court, og der spilles turneringer i både herresingle, kvindesingle, herredouble, kvindedouble og mixdouble. Turneringens måske største legende er kvindespilleren Margaret Court, som opnåede 11 singletitler – 7 stk. i amatørperioden og 3 stk. i den åbne æra fra 1969. Margaret Courts tryllebindende præstationer mindes med Margaret Court Arena, som er den tredjestørste arena ved Australian Open. Centre Court-værdigheden tilfalder Rod Laver (Rod Laver Arena), som blev den første herrespiller til at vinde i turneringens åbne æra. De tidlige år af den åbne æra lod sig kendetegne ved australsk dominans, men ingen australier – hverken på herre- eller kvindesiden – har vundet turneringen siden 1978. Mon ikke der sidder en række australske tennisentusiaster og håber på, at supertalentet Nick Kyrgios kan styre sit iltre temperament og tage en titel ved Australian Open i 2020? Eller at det unge talent Alex de Minaur kan skabe en overraskelse og bide skeer med de bedste?

De seneste år har Australian Open-herretitlen været en titel, som enten Roger Federer eller Novak Djokovic har taget sig af (groft sagt). Roger Federer har vundet turneringen fem gange fra 2004 til 2017, mens Novak Djokovic er turneringens mest vindende herrespiller med seks titler i perioden fra 2008 til 2016. Andy Murray har været tabende finalist hele fem gange i den samme årrække, og der er således ikke noget at sige til, hvis briten efterhånden føler sig noget frustreret på australsk grund.

Hos kvinderne er det naturligvis Serena Williams, der har markeret sig med flest titler i de seneste år. Syv af slagsen er det blevet til for den aldrende amerikaner, der dog af og til er blevet udfordret af notorisk skadesplagede Victoria Azarenka (hviderusseren vandt i både 2012 og 2013). Maria Sharapova tabte finalen i 2015, men russeren er nu tilbage fra sin dopingkarantæne, og måske hun er i stand til at gå hele vejen i 2020? En særlig kvindelig vinder blev fundet i 2014. Efter at have tabt Grand Slam-finalen i 2011 og 2013, lykkedes det for kineseren Li Na at gå hele vejen til titlen i 2014. Li Na bliver husket som den mest succesfulde asiatiske tennisspiller nogensinde, og hendes popularitet var enorm som en konsekvens heraf. Derfor var det med sorg i sindet, at tennisverdenen tog afsked med en knæskadet Li Na senere i 2014, hvor kineseren annoncerede sit farvel til WTA tennis som bare 32-årig.

I skrivende stund er den bare 20-årige Alex de Minaur den højest rangerede australske herrespiller. Han brød for alvor igennem i 2018, hvor han startede ud med at nå semifinalen ved Brisbane, hvor han bl.a. slog canadiske Milos Raonic på vejen. Ugen efter imponerede han også i Sydney, hvor han nåede hele vejen til finalen, som han tabte i en tæt kamp mod et andet stort talent, Daniil Medvedev. I græssæsonen vandt han sin første titel, nemlig Challenger-titlen ved Nottingham Open. Ikke længe efter nåede han til tredje rundt i Wimbledon, hvor han tabte til Rafael Nadal. Han fortsatte de flotte takter i resten af året med flere flotte sejre, og nåede bl.a. til hans første ATP 500 finale i Washington. Hans flotte form sendte ham forbi landsmanden Nick Kyrgios på verdensranglisten, og han er nu den højest rangerede australske spiller. I 2019 vandt han desuden hele 3 ATP-titler i Sydney, Atlanta og Zhuhai. Dermed har han bevaret sin position som den bedste mandlige tennisspiller i Australien. Han ser da også til at være australiernes største håb ved det kommende Australian Open i 2020. Nick Kyrgios er den næsthøjest rangerede australske tennisspiller på verdensranglisten. Nick Kyrgios har vist, at han har spillet til at besejre de allerstørste, men han viser også ofte, at han mangler en masse arbejde mentalt, hvis han skal have succes ved en langvarig Grand Slam. 24-årige Nick Kyrgios bliver kaldt ”bad boy” i pressen, fordi han fra tid til anden præsterer med en elendig og respektløs attitude. Den australske tennis-legende Lleyton Hewitt følger nøje med i Nick Kyrgios’ tennisopdragelse, og måske han kan præge ham i en positiv retning. Hvis han gider at spille tennis i stedet for at fokusere på at skælde ud på dommeren og opføre sig som en forkælet teenager, kan han måske gå langt ved det kommende Australian Open, hvor han også for en gangs skyld vil have opbakning fra tilskuerne. De tennisglade australiere vil i hvert fald gøre deres for at skabe god stemning når Kyrgios går på banen.

Hos kvinderne er der store forhåbninger til det store unge australske talent Ashleigh Barty, som i slutningen af 2019 ligger nummer 1 på verdensranglisten. Ret utraditionelt tog hun i 2014 som 18-årig en pause fra tennis for at spille cricket hjemme i Australien i stedet. I 2016 vendte hun tilbage til WTA Touren, og fik i 2017 sit helt store gennembrud, hvor hun endte i top 20 i slutningen af året. Hun vandt Malaysian Open som useedet spiller, og slog igennem året masser af top 10 spillere. Dermed beviste hun at kunne spille op mod de bedste i sporten. I 2018 og 2019 fortsatte hun den gode form, og vandt i slutningen af 2018 sin største titel i single ved WTA Elite Trophy. Den største triumf i karrieren fandt dog sted ved French Open i 2019, hvor hun gik hele vejen, og hvor hun kun tabte 2 sæt i løbet af turneringen. Med flere titler og sejre i løbet af året endte hun med at blive nummer ét på verdensranglisten, og den plads har hun bevaret indtil slutningen af 2019. Hun går altså ind til Australian Open 2020 som topseedet, og kan derfor håbe på en god lodtrækning og gode muligheder for at vinde hele turneringen foran hjemmepublikummet. Hun er uden tvivl det største håb for australsk succes ved det kommende Australian Open, så de skøre australske fans vil helt sikkert skabe en elektrisk stemning når hun går på banen.

Australian Open bliver afviklet i Melbourne, gerne i høj solskin og med varme temperaturmålinger. Mens det ikke er videre varmt i Danmark i januar måned, er historien en anden i Australien, hvor det er højsommer, når tennisspillerne viser sig frem på den helt store scene. I 2018 afvikles Australian Open fra mandag d. 15. januar til søndag d. 28. januar, og du kan selvfølgelig igen streame samtlige turneringens kampe hos bookmakerne.

SE AUSTRALIAN OPEN VIA STREAMING

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Unibet – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
Besøg bet365

Australian Open kan du med fordel streame hos Bet365. Bet365 har signalet til alle banerne, og bookmakeren sørger dermed for, at du ikke misser en eneste tenniskamp fra den store Grand Slam-turnering.

Du skal blot sørge for at have penge stående på kontoen, så er der adgang til al live streaming hos Unibet. Vil du se Caroline Wozniacki eller Roger Federer? Du vælger selv.

Kan du holde til mere tennis end bare Australian Open? Bet365 giver dig adgang til nogle af kampene fra WTA-, ATP- og Challenger-touren. Du kan live streame fra både computer, tablet og mobil.

TRE ALTERNATIVER TIL AUSTRALIAN OPEN


French Open

Har du lyst til at se mere tennis? Vi anbefaler, at du ser med, når French Open 2020 løber af stablen. Rafael Nadal vandt sin 12. titel i 2019, og det er fascinerende at se, hvordan den spanske gruskonge bare bliver ved med at levere tennis fra en anden verden. Kan Dominic Thiem eller en anden af de unge spillere fravriste Rafael Nadal titlen i 2020?

Wimbledon

Den prestigefyldte Wimbledon-turnering er et sommerfænomen på græs. Græs-underlaget lægger op til en helt anden type spil, end det man ser mest på touren. Har du lyst til at se nogle af de store servere give los, så stream med, når John Isner og resten af ”serve-banden” brager det ene es afsted efter det andet på det hurtige underlag. Novak Djokovic vandt Wimbledon i 2019 – lykkes det for ham igen i 2020?

US Open

US Open er årets sidste Grand Slam. Hos kvinderne vandt Bianca Andreescu i 2019, men de amerikanske turneringer har altid passet Caroline Wozniacki godt – og måske danskeren kan gå hele vejen i 2020? Miss Sunshine har dog lidt af skader og en gigtsygdom, så udsigterne til dansk succes er desværre ikke alt for gode.Forfatter: Toke P.

God fornøjelse med teksten om Australian Open!