Reklame*

AUSTRALIAN OPEN

Alle kampe fra Australian Open kan live streames hos bookmakerne.
Se Novak Djokovic, Roger Federer og alle de andre i aktion.

SE TENNIS

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto/
  3. 3. Indbetal penge og se kampene
se Australian Open live med streaming

LIVE STREAM AUSTRALIAN OPEN 2019

Alle kampe fra Australian Open 2019 kan live streames nemt og uden abonnement – hvis blot du har penge stående på din spilkonto. Forkæl dig selv med direkte live billeder hos bookmakerne, der viser samtlige kampe fra turneringen.

Kan Novak Djokovic tilbageerobre tronen fra Roger Federer, eller bliver den schweiziske stjerne ved med at levere i karrierens efterår?

Og hvad med Caroline Wozniacki? Er det tid til titelforsvar og karrierens anden Grand Slam i Australien?

Bliv klogere ved at følge live streamingen hos bookmakerne.

Følg vores trin for trin og kom i gang med det samme.

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan streame Australian Open på både computer, mobil og tablet.

Kan jeg se andet end Australian Open?

Du får adgang til alle tennisturneringer fra ATP- og WTA-touren. Du kan sågar også se tennis fra Challenger-touren, hvis du ønsker at opleve nogle af de kommende talenter i aktion.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er hverken skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med at bruge live streaming hos bookmakerne. Hos Unibet skal du blot sørge for at have mindst én krone stående på din konto.

STREAM NU

Hos Unibet får du

Streaming af Australian Open

OM AUSTRALIAN OPEN: HISTORIEN

Australian Open er årets første Grand Slam. Turneringen har ikke lige så mange år på bagen som French Open, Wimbledon og US Open, men den har trods alt eksisteret siden 1905. Australian Open har en fed kalendermæssig placering, fordi den giver en tidlig indikation på, hvem man skal regne med i løbet af det kommende år. Australian Open foregår på hard court, og der spilles turneringer i både herresingle, kvindesingle, herredouble, kvindedouble og mixdouble. Turneringens måske største legende er kvindespilleren Margaret Court, som opnåede 11 singletitler – 7 stk. i amatørperioden og 3 stk. i den åbne æra fra 1969. Margaret Courts tryllebindende præstationer mindes med Margaret Court Arena, som er den tredjestørste arena ved Australian Open. Centre Court-værdigheden tilfalder Rod Laver (Rod Laver Arena), som blev den første herrespiller til at vinde i turneringens åbne æra. De tidlige år af den åbne æra lod sig kendetegne ved australsk dominans, men ingen australier – hverken på herre- eller kvindesiden – har vundet turneringen siden 1978. Mon ikke der sidder en række australske tennisentusiaster og håber på, at supertalentet Nick Kyrgios kan styre sit iltre temperament og tage en titel ved Australian Open i 2018?

De seneste år har Australian Open-herretitlen været en titel, som enten Roger Federer eller Novak Djokovic har taget sig af (groft sagt). Roger Federer har vundet turneringen fem gange fra 2004 til 2017, mens Novak Djokovic er turneringens mest vindende herrespiller med seks titler i perioden fra 2008 til 2016. Andy Murray har været tabende finalist hele fem gange i den samme årrække, og der er således ikke noget at sige til, hvis briten efterhånden føler sig noget frustreret på australsk grund.

Hos kvinderne er det naturligvis Serena Williams, der har markeret sig med flest titler i de seneste år. Syv af slagsen er det blevet til for den aldrende amerikaner, der dog af og til er blevet udfordret af notorisk skadesplagede Victoria Azarenka (hviderusseren vandt i både 2012 og 2013). Maria Sharapova tabte finalen i 2015, men russeren er nu tilbage fra sin dopingkarantæne, og måske hun er i stand til at gå hele vejen i 2018? En særlig kvindelig vinder blev fundet i 2014. Efter at have tabt Grand Slam-finalen i 2011 og 2013, lykkedes det for kineseren Li Na at gå hele vejen til titlen i 2014. Li Na bliver husket som den mest succesfulde asiatiske tennisspiller nogensinde, og hendes popularitet var enorm som en konsekvens heraf. Derfor var det med sorg i sindet, at tennisverdenen tog afsked med en knæskadet Li Na senere i 2014, hvor kineseren annoncerede sit farvel til WTA tennis som bare 32-årig.

I skrivende stund er Nick Kyrgios den højest rangerede australske herrespiller. Nick Kyrgios har vist, at han har spillet til at besejre de allerstørste, men han viser også ofte, at han mangler en masse arbejde mentalt, hvis han skal have succes ved en langvarig Grand Slam. 22-årige Nick Kyrgios bliver kaldt ”bad boy” i pressen, fordi han fra tid til anden præsterer med en elendig og respektløs attitude. Den australske tennis-legende Lleyton Hewitt følger nøje med i Nick Kyrgios’ tennisopdragelse, og måske han kan præge ham i en positiv retning. Aktuelt er Nick Kyrgios i hvert fald det bedste bud på australsk succes i tennissporten.

Hos kvinderne er det Daria Gavrilova og Samantha Stosur, der holder fanen højt på vegne af Australien. Samantha Stosur er dog efterhånden blevet 33 år og har formentlig set sine bedste dage, så der er nok ikke den store chance, for at hun når at triumfere i turneringen i hjemlandet pensionen kalder. Daria Gavrilova er bare 23 år, og momentvis viser hun, at hun har et stort potentiale. Om det rækker til succes ved Australian Open… det er uvist.

Australian Open bliver afviklet i Melbourne, gerne i høj solskin og med varme temperaturmålinger. Mens det ikke er videre varmt i Danmark i januar måned, er historien en anden i Australien, hvor det er højsommer, når tennisspillerne viser sig frem på den helt store scene. I 2018 afvikles Australian Open fra mandag d. 15. januar til søndag d. 28. januar, og du kan selvfølgelig igen streame samtlige turneringens kampe hos bookmakerne.

SE AUSTRALIAN OPEN VIA STREAMING

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og få adgang til alle kampe
STREAM NU

Australian Open kan du med fordel streame hos Bet365. Bet365 har signalet til alle banerne, og bookmakeren sørger dermed for, at du ikke misser en eneste tenniskamp fra den store Grand Slam-turnering.

Du skal blot sørge for at have penge stående på kontoen, så er der adgang til al live streaming hos Unibet. Vil du se Caroline Wozniacki eller Roger Federer? Du vælger selv.

Kan du holde til mere tennis end bare Australian Open? Bet365 giver dig adgang til nogle af kampene fra WTA-, ATP- og Challenger-touren. Du kan live streame fra både computer, tablet og mobil.

SE FLERE TENNIS
TURNERINGER

Du kan også se
disse store tennisturneringer.

Wimbledon
US Open
French Open
Davis Cup

TRE ALTERNATIVER TIL AUSTRALIAN OPEN

French Open

Har du lyst til at se mere tennis? Vi anbefaler, at du ser med, når French Open 2018 løber af stablen. Rafael Nadal vandt sin 11. titel i 2018, og det er fascinerende at se, hvordan den spanske gruskonge bare bliver ved med at levere tennis fra en anden verden. Kan Dominic Thiem eller en anden af de unge spillere fravriste Rafael Nadal titlen i 2019?

Wimbledon

Den prestigefyldte Wimbledon-turnering er et sommerfænomen på græs. Græs-underlaget lægger op til en helt anden type spil, end det man ser mest på touren. Har du lyst til at se nogle af de store servere give los, så stream med, når John Isner og resten af ”serve-banden” brager det ene es afsted efter det andet på det hurtige underlag. Novak Djokovic vandt Wimbledon i 2018 – lykkes det for ham igen i 2019?

US Open

US Open er årets sidste Grand Slam. Hos kvinderne vandt Sloane Stephens i 2017, men de amerikanske turneringer har altid passet Caroline Wozniacki godt – og måske danskeren kan gå hele vejen i 2018? Miss Sunshine nåede et hav af hardcourt-finaler i 2017, så man kan vel godt tillade sig at skrue lidt op for forventningerne.

Forfatter: Toke P.

God fornøjelse med teksten om Australian Open!

Web Analytics