Angelique Kerber

LIVE STREAM ANGELIQUE KERBER I 2022

Angelique Kerber genfandt sit flotte spil i 2018. Kan hun lægge på og tage endnu en Grand Slam-titel i 2022?

Du har mulighed for at live streame den tredobbelte Grand Slam-vinder og alle de andre fra WTA-touren med en spilkonto hos Unibet. Så længe du har penge stående på saldoen, er du sikret adgang til det direkte signal.

Unibet tilbyder, foruden WTA-streaming, live streaming til både ATP, Challenger og ITF-tennis. Tjek kalenderen herunder for at se, om der er noget for dig på programmet i dag. 

Besøg Unibet

Navn

Angelique Kerber

Alder

34

Bopæl

Puszczykowo, Polen

Land

Tyskland

Højde

1.73 meter

Træner(e)

Ingen

Højeste placering

Nr. 1 (12. september 2016)

Se Angelique Kerber

direkte og uden abonnement

KERBER: KARRIEREN FRA 2003 – 2022

34-årige Angelique Kerber er født og opvokset i Bremen. Hun debuterede i Grand Slam-sammenhæng i 2007 som 19-årig, hvor hun tabte i French Open til Elena Dementieva i første runde. Det samme gjorde sig gældende i Wimbledon og US Open, hvor det blev til klare nederlag til Anna Chakvetadze og Serena Williams. Tyskeren vandt sin første kamp ved en Grand Slam-turnering, da hun besejrede Maret Ani i Australian Open i 2008. I 2009 vandt hun en ITF-turnering i Pozoblanco.

I 2010 spillede Kerber sig frem til tredje runde, hvor det blev til et nederlag til Svetlena Kuznetsova. Tyskeren nåede til finalen i Copa Sony Ericsson Colsanitas senere på året efter blandt andet en sejr over Gisela Dulko i semifinalen. I Wimbledon spillede Kerber sig i tredje runde, men igen måtte hun se sig besejret.

I 2011 fik tyskeren sit gennembrud, hvor hun i starten af året spillede sig i kvartfinalen i Hobart International. Kerber var dog helt nede som nummer 92, da hun trådte ind i US Open senere samme år, men her slog Kerber for alvor til. Hun vandt både over Lauren Davis i første runde og på mirakuløst vis over Agnieszka Radwanska i anden runde. Derefter blev Alla Kudryavtseva og Monica Niculescu nedlagt. Hun stod nu i sin første Grand Slam-kvartfinale over for Flavia Pennetta. Her fortsatte tyskeren sejrsstimen og vandt kvartfinalen. Semifinalen blev endestationen for Kerber, da hun tabte til den senere mester Samantha Stosur. Tyskeren sluttede året som nummer 32 i verden.

I 2012 vandt hun sin første WTA-titel, da den 30-årige tysker strøg til tops i Open GDF Suez efter en finalesejr over Marion Bartoli. Derfra gik det kun én vej for Kerber, som først kom til semifinalen i BNP Paribas Open i Indian Wells, hvorefter hun vandt e-Boks Open i København samme år. Hendes største resultat i 2012 kom til Wimbledon, hvor hun spillede sig helt frem til semifinalen. Her blev det til et nederlag til Agnieszka Radwanska. Ved OL i London blev det til en kvartfinaleplads efter sejre over Petra Cetkovska, Timea Babos og Venus Williams. Hun måtte dog kapitulere mod topseedede Victoria Azarenka. I 2012 kvalificerede Kerber sig til WTA Finals, men her tabte hun alle kampe i gruppespillet.

I 2013 fortsatte Kerber succesen. Den karismatiske tysker nåede til semifinalen i BNP Paribas Open efter et nederlag til danske Caroline Wozniacki. Kerber fulgte op med en semifinaleplads i Porsche Tennis Grand Prix og en kvartfinaleplads i Mutua Madrid Open. Tyskeren fik dog ikke den store succes i Grand Slam-turneringerne, men hun spillede sig i finalen i Toray Pan Pacific Open, hvor Kerber tabte til Petra Kvitova. Senere på året vandt hun sin tredje WTA-titel, da hun gik hele vejen i Generali Ladies Linz.

I 2014 fastholdt hun sit gode spil med fire finalepladser, blandt andet i Aegon International, men det var i 2015 og 2016, at hun for alvor slog igennem.

I 2015 vandt Kerber fire WTA-titler, da hun gik hele vejen i både Bank of the West Classic, Aegon Classic Birmingham, Porsche Tennis Grand Prix og Volvo Car Open. Her slog hun den ene gode spiller efter den anden, og tyskeren havde blandt andet en stime på 11 sejre i træk på grus. Kerber kvalificerede sig til WTA-finalerne endnu en gang, men her vandt hun kun én kamp og kom dermed ikke videre fra gruppespillet.

2016 var et nærmest magisk år for Angelique Kerber. Hun indledte året med at vinde Australian Open på imponerende vis, da hun besejrede selveste Serena Williams i finalen. Hun blev den første tysker siden 1999 til at vinde en Grand Slam. Efter sejren spillede Kerber sig op som nummer to i verden. I Wimbledon nåede hun finalen, men her fik Serena Williams revanche for nederlaget i Australian Open, da amerikaneren vandt opgøret. Ved OL i Rio nåede Kerber ligeledes til finalen, hvor hun blev slået af turneringens sensation Monica Puig. I US Open fortsatte hun sit flotte spil. Hun strøg nemlig igen til tops, som i Australian Open, da Kerber fejede alt modstand af banen og vandt den sidste Grand Slam-turnering i 2016. Tyskeren spillede sig derudover i WTA Finals-finalen, og sluttede 2016 som nummer 1 i verden. I 2016 havde Kerber også succes i damedouble, da hun sammen med makker Andrea Petkovic spillede sig til finalen i Brisbane. Det var dog kun en enkelt succeshistorie for Kerber på doublescenen, da hun tabte i første runde ved både Indian Wells, Montreal og OL i Rio.

2017 har ikke været et af bedste år for tyskeren. Det blev til et skuffende nederlag i ottendedelsfinalen ved Australian Open til Coco Vandeweghe, der lå nummer 35 i verden. I turneringen efter tabte Kerber i første runde i Doha, inden tyskeren fik en lille succesoplevelse. Den 30-årige spillede sig til semifinalen i Dubai, men hun måtte give fortabt over for en stærkt spillende Elina Svitolina. Selvom tyskeren kom til semifinalen, røg hun ned som nummer to i verden efter den dårlige turnering i Doha. Hun stillede derefter op i turneringen ved Indian Wells, men her formåede hun ikke at få årets første turneringssejr, da ottendedelsfinalen blev endestationen. Den tidligere verdensetter har i mange turneringer i 2017 manglet det sidste for at vinde en titel. Det samme gjorde sig gældende i WTA-turneringen i Monterrey, Mexico, hvor hun tabte en tæt finale til verdens nummer 16 Anastasia Pavlyuchenkova i tre sæt. På det tidspunkt var hun tilbage som nummer ét i verden. Denne placering holdt hun hele vejen indtil Wimbledon på trods af meget svingende resultater. I French Open blev det til et tidligt exit mod Ekaterina Makarova allerede i første runde, mens ottendedelsfinalen blev endestationen for tyskeren ved Wimbledon. Her tabte den venstrehåndede tysker til den senere vinder Garbiñe Muguruza fra Spanien.

Angelique Kerber gled ned på verdensranglisten mod slutningen af 2017, men hun kom fightervilligt og arbejdsomt ud til 2018-sæsonen, hvor hun nød stor succes. Hun startede sæsonen ud med en sejr ved WTA-turneringen Sydney International i Australien. Sæsonens højdepunkt fandt sted ved Wimbledon, hvor hun vandt sin tredje Grand Slam-titel efter endnu en sejr over legendariske Serena Williams i finalen i to sæt. Hun sluttede en flot sæson af som nummer 2 på verdensranglisten. 2019 har været et knapt så succesfuldt år for tyskeren, som på den baggrund også opsagde samarbejdet med hendes træner Rainer Schüttler, som var hendes træner i lidt over et år. Hun nåede dog i 2019 frem til finalen både ved Indian Wells og ved Eastbourne i Storbritannien. Hun fortsætter indtil videre karrieren uden træner indtil hun finder det rette match. Dermed går hun formentligt ind til US Open 2019 uden en træner – ganske utraditionelt, men en rutineret ræv som Kerber har masser af erfaring at trække på. Hvis der er nogen der kan klare sig uden en træner, så er det nok Angelique Kerber. Hun befinder sig stadig i toppen af verdensranglisten, hvor hun indtager en 13. plads.

Teksten er senest opdateret d. 18. oktober 2022.

LIVE STREAMING AF ANGELIQUE KERBERS KAMPE

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Unibet – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
Besøg Unibet

Unibet giver dig adgang til samtlige kampe fra WTA-touren, og du har derfor perfekte forudsætninger for at følge med, når Angelique Kerber svinger tennisketsjeren. Den rutinerede tysker har igen fundet fordums niveau – men kan hun igen gå hele vejen og vinde endnu en Grand Slam?

Du kan live streame tennis hos Unibet meget nemt. Du klikker blot på “Live billeder”, og så har du fuld adgang, hvis blot du har penge stående på din spilkonto. Servicen er både lovlig og gebyrfri.

Du kan se Kerber, Wozniacki og alle de andre fra både mobil, tablet og computer.

Se Angelique Kerber

direkte og uden abonnement

FAQ OM ANGELIQUE KERBER

Hvor meget har Angelique Kerber tjent?
Angelique Kerber har tjent lige over 28,5 millioner dollars, ifølge WTA.

Hvilke turneringer har Angelique Kerber vundet?
Den 34-årige tysker har vundet 12 titler i løbet af sin karriere, hvor de største skalpe har fundet sted ved Australian Open i 2016, US Open i 2016 og Wimbledon i 2018.

Hvordan ligger Angelique Kerber placeret på verdensranglisten?
Kerber er placeret som nummer 70 på verdensranglisten (25-10-2022)

Hvor høj er Angelique Kerber?
Angelique Kerber måler 1,73 meter.

Hvilken kanal sender Angelique Kerbers kampe?
TV2 Sport sender fra mange af de store turneringer, hvor Angelique Kerber duellerer mod verdenstoppen.

Hvornår spiller Angelique Kerber?
Du kan tjekke vores kalender i toppen af siden for at finde ud af, hvornår den karismatiske tysker skal i kamp næste gang.

TO ALTERNATIVER TIL ANGELIQUE KERBER

Har du lyst til at se flere topspillere fra WTA-touren, giver vi dig her tre alternativer til Angelique Kerber, som kan live streames uden betaling hos Unibet.

Simona Halep

Den lille rumæner fik sit store gennembrud i 2014, hvor hun for første gang sprang ind i top10 på kvindernes rangliste. Siden da er det kun gået én vej for Halep, som i 2017 har kvitteret med en finaleplads ved French Open. Rumæneren vandt endelig sin første Grand Slam-titel ved French Open i 2018, og vandt derudover Wimbledon i 2022, så hun har i den grad etableret sig som en af de allerbedste spillere på WTA Touren.

Caroline Wozniacki

Danske Caroline Wozniacki er efterhånden ved at være i sin karrieres efterår hvis man skal tro på hvad flere eksperter siger. Hun vandt endelig en Grand Slam ved at slå Halep i finalen i 2018. Siden da har der været længere mellem succeserne, og Wozniacki afslørede da også i slutningen af 2018 at hun lider af en leddegigtsygdom, som har gjort det væsentligt sværere for hende at finde fordums styrke tilbage. ”Miss Sunshine” har dog et højt niveau, når hun rammer dagen, og hun er samtidigt meget passioneret, når kampen er i gang. Kan hun blive ved med at præstere, eller er hendes karriere ved at være slut?Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om Rafael Nadal.