Andy Murray

LIVE STREAM ANDY MURRAY I 2022

Skotten kæmpede med skader i størstedelen af 2018. Har du lyst til at se med, når Andy Murray forsøger at kæmpe sig tilbage til verdenseliten i 2022?

Du kan live streame alle kampe fra ATP-touren direkte hos Unibet. Bookmakeren har et stort streaming-udbud, der i øvrigt også tæller WTA, Challenger og udvalgt ITF-tennis.

Har du penge stående på din spilkonto hos Unibet, får du adgang til tennisturneringer hver eneste uge.

Besøg Unibet

Navn

Andy Murray

Alder

35

Bopæl

London, England

Land

Skotland

Højde

1.91 meter

Træner(e)

Jamie Delgado

Højeste placering

Nr. 1 (7. november 2016)

SE ANDY MURRAY

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

MURRAY: KARRIEREN FRA 2005 – 2022

Skotske Andy Murray blev professionel i 2005, men inden da havde han på flotteste vis vundet juniorudgaven af US Open i 2004. I 2005 deltog han i Davis Cup som den yngste brite nogensinde. Murray vandt sin første ATP-kamp samme år ved den traditionsrige turnering i Queens, England over Santiago Ventura, hvorefter han tabte i tredje runde til den daværende Australian Open-vinder Thomas Johansson. Et par uger efter stod skotten for første gang på græstæppet i Wimbledon, og han blev den første skotte nogensinde til at nå tredje runde i turneringen. I tredje runde måtte Murray dog trække sig mod David Nalbandian efter at have været foran med 2-0 i sæt. Senere på året spillede Murray sig i sin første ATP-final i Thailand Open, hvor han tabte til den dengang suveræne Roger Federer fra Schweiz.

Andy Murray havde meget pres på sig i starten, da han var udset til at være efterfølgeren for legenden Tim Henman. De mødte hinanden for første gang i slutningen af 2005, og her vandt Murray. Det var en indikation på, at skotten kunne blive meget succesfuld.

I 2005 kom Murray op som nummer 64 i verden og blev kåret som Scotland Sports Personality of the Year.

I 2006 var det tid til et generationsskifte i britisk tennis, da Murray spillede sig op som nummer 42 i verden, og dermed forbi de to rutinerede briter Greg Rusedski og Tim Henman. Skotten nåede til fjerde runde i både Wimbledon og US Open, men senere på året spillede skotten sig i sin første Masters-semifinale ved Rogers Cup. Her tabte han til Richard Gasquet. 2006 var også året, hvor skotten slog den næsten uovervindelige Roger Federer. Det skete i Cincinnati Masters, hvorefter skotten måtte give fortabt mod Andy Roddick i tredje runde. Det var kun Rafael Nadal, der også formåede at slå den karismatiske schweizer i 2006. I 2006 vandt Murray SAP Open efter en finalesejr over verdens nummer 11, og tidligere Wimbledon- og US Open-vinder, Lleyton Hewitt.

I 2007 spillede Andy Murray sig ind i top10 på verdensranglisten. Han nåede først fjerde runde i Australian Open, hvor det blev til et nederlag til verdens nummer to Rafael Nadal. Derefter blev det til endnu et godt resultat ved Miami Masters, hvor semifinalen blev endestationen. I maj 2007 pådrog han sig en skade, som gjorde ham ukampdygtig i tre måneder. Det gjorde, at Murray faldt ned som nummer 14 i verden. Det lykkedes dog for ham at vinde i både San Jose og Sankt Petersborg senere i 2007.

2008 blev året, hvor Andy Murray for alvor beviste, at han hørte til i verdenstoppen. Skotten spillede sig nemlig i finalen i Grand Slam-turneringen US Open, og han blev den første spiller fra Storbritannien, siden Greg Rusedski i 1997, til at opnå dette. Han tabte finalen til Roger Federer fra Schweiz. Murray vandt sin første Masters-titel i 2008, da han sejrede i Cincinnati. Han gik også hele vejen i Madrid, Doha, Marseille og Sankt Petersborg, og skotten sluttede som nummer fire i verden det år.

I 2009 spillede Murray sig i top3. Han indledte året med at forsvare sin titel ved Qatar Open, og senere vandt han over Rafael Nadal i finalen i ABN AMRO World Tennis Tournament i Rotterdam. I French Open slog Murray for første gang en top10-spiller på grus, da Nikolay Davydenko blev besejret. Han tabte senere semifinalen til Rafael Nadal. Det gik også godt på græs, da han formåede at spille sig i semifinalen ved Wimbledon. Alt i alt et godt år for Murray.

I 2010 var Andy Murray igen at finde i Australian Open-finalen, men han måtte gå tomhændet fra banen mod Roger Federer. Det var ikke det bedste år for Murray, som havde mange svingende resultater. Der gik rygter om, at skotten havde problemer med motivationen. I 2011 vandt den temperamentsfulde spiller imidlertid to Masters-titler og kom til endnu en Australian Open-finale. Det blev heller ikke til en sejr for briten denne gang, da han tabte til Novak Djokovic.

2012 blev et næsten fortryllende år for Andy Murray. Han strøg til tops i US Open og ved OL i London, mens det blev til en finaleplads i Wimbledon. 2012 var også året, hvor Andy Murray vandt sin Grand Slam-kamp nummer 100 i karrieren, og han blev en del af ”Big Four” sammen med Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic. Murray sluttede som nummer tre i verden efter fire år som nummer fire.

I 2013 vandt Murray Wimbledon, og han nåede til endnu en finale ved Australian Open. Skotten var ude i en periode med en rygskade, men han formåede alligevel at vinde en del kampe i 2013. Han var specielt godt kørende på græs, hvor han ikke tabte en eneste kamp. Det betød også, at Murray triumferede ved Wimbledon efter en sejr over Novak Djokovic. Det gik knapt så godt i US Open, hvor han var forsvarende mester. Her tabte skotten i kvartfinalen til Stanislas Wawrinka. I slutningen af året fik Murray igen problemer med ryggen, og han besluttede sig for at holde en pause for at lade sig operere.

I 2014 tog det Murray noget tid at komme tilbage i gear igen efter operationen. Han nåede kvartfinalen i Australian Open. Murray tabte i semifinalen ved French Open, og det blev til et overraskende nederlag i kvartfinalen i Wimbledon. Det resulterede i et fald på verdensranglisten, hvor Murray nu blot var nummer ti i verden. Det var hans laveste placering siden 2008. Murray fik brudt en titeltørke på 14 måneder, da han vandt Shenzhen Open. Det blev til endnu en titel i trofæskabet samme år ved Vienna Open, men det var generelt en dårlig sæson for skotten. Han sluttede året som nummer seks i verden.

I 2015 blev det til den fjerde Australian Open-finale, og han vandt Davis Cup. Andy Murray slog dette år Tim Henmans rekord på 496 vundne kampe for en britisk tennisspiller. Skotten triumferede i BWW Open, som faktisk var hans første titel på grus, og der var nu gode tegn at spore for Murray efter en sløj periode.

I 2016 kulminerede det hele for Andy Murray. Han vandt igen Wimbledon og olympisk guld i Rio. Vigtigere var det dog, at briten formåede at spille sig op som nummer 1 i verden. Han spillede sig i finalen ved både French Open og Australian Open. Andy Murray blev den første spiller til både at vinde en Grand Slam, ATP World Tour Finals, olympisk guld og en Masters 1.000 turnering på samme år.

I 2017 blev Murray slået til ridder af Storbritannien for hans tjenester inden for tennis og velgørenhed. I starten af året spillede han sig i finalen i Qatar ExxonMobil Open, men ellers har der ikke været de store resultater at prale af for skotten. Australian Open blev en skuffelse med et tidligt nederlag til Mischa Zverev. Han svarede dog godt igen turneringen efter, ved at triumfere i Dubai Duty Free Tennis Championship. Ved French Open viste skotten lidt bedre takter, men Wawrinka stod i vejen i semifinalen. Murray spiller normalt god tennis til Wimbledon, men 2017-udgaven vil han nok glemme hurtigt, da Sam Querrey noget overraskende vandt i fem sæt over briten. Under kampen så Murray skadet ud, og det viste sig også at være tilfældet. I resten af 2017 samt i 2018 og 2019 er det meget få turneringer, som den iltre skotte har deltaget i. Han har i stedet haft mere fokus på at spille double, hvor han bl.a. har dannet par med Feliciano Lopez, hans bror Jamie Murray og legenden Serena Williams.

Andy Murray er nu droslet helt nede som nr. 503 i verden. Det bliver interessant at følge om han kan formå at komme tilbage til sit gamle niveau, men det ser desværre ud som om at han er ved at drosle ned fra sin flotte tenniskarriere.

Andy Murrays nuværende placering er 48.

Teksten er senest opdateret d. 18. oktober 2022.

LIVE STREAMING AF ANDY MURRAYS KAMPE

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Unibet – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
Besøg Unibet

Unibet giver dig adgang til kampene, hvor Andy Murray er i aktion. Den temperamentsfulde skotte har længe været blandt den absolutte elite, men er nu faldet ned i niveau. Der er dog stadig mulighed for underholdning med den populære skotte, som altid er garant for fight og passion for sporten, hvis du åbner for live streamingen, når han er på banen.

Hos Unibet skal du blot have penge stående på din spilkonto for at benytte live streaming. Du er ikke begrænset til kun at kunne se Andy Murray – du får et stort udvalg med både ATP, WTA, Challenger og ITF-tennis.

Tjek kalenderen i toppen for at se, hvad der vises i dag. Streamingen foregår uden abonnement, og der er ingen skjulte gebyrer.

SE ANDY MURRAY

DIREKTE OG UDEN ABONNEMENT

FAQ OM ANDY MURRAY

Hvor meget har Andy Murray tjent?
Andy Murray har tjent lige over 60 millioner dollars, ifølge ATP.

Hvilke turneringer har Andy Murray vundet?
Den karismatiske skotte har vundet hele 45 titler igennem sin karriere. De største titler har fundet sted ved Wimbledon (2013, 2016) og US Open (2012).

Hvor høj er Andy Murray?
Andy Murray måler 1,91 meter.

Hvilken kanal sender Andy Murrays kampe?
TV3 Sport 1 og 2 sender fra mange af de store turneringer, som Andy Murray kæmper for at vinde.

Hvornår spiller Andy Murray?
Du kan tjekke vores kalender i toppen af siden for at finde ud af, hvornår den temperamentsfulde skotte skal i kamp næste gang.

TRE ALTERNATIVER TIL ANDY MURRAY

Hvis du gerne vil se andre store topspillere på ATP-touren, giver vi dig her tre bud, der alle kan live streames hos Unibet.

Rafael Nadal

Den hurtige, spanske verdensetter har haft en glorværdig karriere. Nadal har vundet alle de store turneringer, hvor hans største bedrifter har fundet sted ved French Open. Her er det blevet til imponerende 12 titler indtil videre. Spanieren er meget underholdende på en tennisbane, med sine hurtige ryk og energiske stil. Hvis du er til sydeuropæisk tennis med gang i, så skal du følge Rafael Nadals kampe.

Novak Djokovic

Serbiske Novak Djokovic er en af bedste spillere på ATP-touren. 2017 var dog ikke det bedste år for ham. I Australian Open led serberen et smertefuldt nederlag til Denis Istomin allerede i anden runde. Skader har ødelagt en del for Novak Djokovic i 2017, men serberen, der tidligere har præsteret at vinde samtlige Grand Slams, er i den grad tilbage på toppen af verdenseliten.

Milos Raonic

Canadiske Milos Raonic, den høje servekanon, fik sit store gennembrud med en finaleplads ved Wimbledon i 2016, da det netop kun var Andy Murray, der var i vejen for triumf ved den traditionsrige græsturnering. Raonic har dog oplevet en lille nedgangsperiode i de seneste år, så han er nu blot nummer 28 på verdensranglisten. Hvis du vil se en spiller i verdensklasse, med en hård og præcis serv, så er Milos Raonic svaret.Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om Caroline Wozniacki.