A. Kontaveit – C. Wozniacki: Se Wozzy live i 3. runde ved Wimbledon

Caroline Wozniacki har løst begge sine hidtidige opgaver ved Wimbledon med bravour, og danskeren er nu klar til tredje runde ved den prestigefyldte Grand Slam. Her venter en seriøs modstander i estiske Anett Kontaveit, og det skal blive spændende at se, om ”Miss Sunshine” denne gang får skovlen under den bare 21-årige, aggressive tennisspiller. Caroline Wozniacki og Anett Kontaveit mødte hinanden på græs i Nottingham sidste år, og dengang var det esteren, der kunne trække sig sejrrigt efter en tæt kamp (6-7 6-3 7-5). Kan Caroline Wozniacki tage revanche og spille sig i fjerde runde ved 2017-udgaven af Wimbledon? Kampen kan selvfølgelig live streames uden abonnement hos Nordicbet, lørdag d. 8. juli fra kl. 16:00.

Live stream A. Kontaveit – C. Wozniacki d. 8. juli 2017

Vil du se, om det lykkes for Caroline Wozniacki at besejre Anett Kontaveit ved tredje runde af Wimbledon? Så kan du gøre det meget simpelt. Du skal bare sørge for at have en konto hos Nordicbet, hvorpå der står mindst én krone – så er du klar til at live streame kampene fra den engelske Grand Slam.

Trin for trin-guide:

1. Gå til Nordicbet.dk – klik her!

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spillekonto

4. Gå til “Live Stream” og ”Live Streaming kalender”

5. Find Anett Kontaveit – Caroline Wozniacki på listen, tryk på ”TV-knappen” og se kampen

Stream Anett Kontaveit – Caroline Wozniacki hos Nordicbet – klik her!

 

Odds på Anett Kontaveit – Caroline Wozniacki

Hvem vinder kampen?
Anett Kontaveit: 2,10
Caroline Wozniacki: 1,76

Hvem vinder første sæt?
Anett Kontaveit: 2,02
Caroline Wozniacki: 1,80

Spil på sæt
Anett Kontaveit 2-0: 3,45
Anett Kontaveit 2-1: 4,90
Caroline Wozniacki 2-0: 2,80
Caroline Wozniacki 2-1: 4,40

Optakt: Vinder Wozniacki igen ved Wimbledon?

Caroline Wozniacki er ikke for alvor blevet testet ved Wimbledon indtil videre. Det ændrer sig nu. Anett Kontaveit kommer ind til turneringen i forrygende form, og hun har vist skræmmende styrke i de to første runder. Anett Kontaveit er bare 21 år, men hun har en frygtløs tilgang til sine kampe, og hun kan godt lide at diktere slagets gang. Caroline Wozniacki får brug for sit nyerhvervede offensive spil, hvis ikke hun skal blive blæst ud af banen denne lørdag.

Anett Kontaveit kommer lige fra en turneringssejr i ’s-Hertogenbosch, og selvom hun ikke mødte absolutte topspillere her, må man have respekt for præstationen. Caroline Wozniacki har imidlertid også vist flot spil – med en finaleplads i den mere stjernespækkede opvarmningsturnering på græsset i Eastbourne. Hverken Anett Kontaveit eller Caroline Wozniacki har haft nævneværdige problemer i de første runder ved Wimbledon, og dermed har spillerne allerede forbedret deres resultater fra sidste år.

Vi regner med, at spillerne kommer til at skiftes om initiativet. Caroline Wozniacki har tabt det hidtil eneste indbyrdes opgør på græs sidste år, men danskeren er skarpere nu (end dengang), og hun kæmper altid til det sidste. Det er ikke usandsynligt, at kampen går i tre sæt – og så bliver fysikken afgørende. Hvem står bedst her?

Caroline Wozniacki har mere rutine på dette stadie i Grand Slams, og det bør give hende fordelen, når nerverne begynder at spille ind. Vi forventer, at Anett Kontaveit leverer en flot præstation (hun har spillet godt i lang tid nu), men at denne akkurat ikke rækker til avancement.

Vores bud på kampen
Caroline Wozniacki vinder med 2-1 i sæt over Anett Kontaveit til odds 4,40 hos LeoVegas. Danskeren mener det alvorligt i 2017, og Anett Kontaveit kommer til at løbe tør for kræfter i et tredje sæt, hvor Caroline Wozniacki bare er utrættelig. Husk at du kan live streame kampen direkte – uden abonnement – hos Nordicbet.

Seneste indlæg

29. august 2017
C. Wozniacki – E. Makarova: Live stream og odds til US Open d. 30. august 2017
Er du klar over, at du kan live streame samtlige Caroline Wozniackis kampe hos Bet365? Danskeren har sat kursen mod...
27. august 2017
US Open i tennis: Stream Grand Slam-turneringen fra d. 28. august til d. 10. september 2017
Verdens bedste tennisspillere er klar til årets sidste Grand Slam. Det foregår fra d. 28. august til d. 10. september...
17. august 2017
Live stream Caroline Wozniacki – Ashleigh Barty ved Western & Southern Open d. 17. august 2017
Caroline Wozniacki spiller forrygende tennis i disse dage. Danskeren har lige haft en finaleoptræden i Toronto, og hun er allerede...