caroline wozniacki

Se Caroline Wozniackis kampe direkte med live stream.
Bookmakerne viser alle kampe med “Miss Sunshine” – også finalerne.

STREAM NU

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto/
  3. 3. Ha’ penge på kontoen og se Wozzy’s kampe

LIVE STREAM CAROLINE WOZNIACKI I 2017

Følger du med, når den bedste danske tennisspiller folder sig ud på WTA-touren?

Du har en enestående mulighed for at se samtlige Caroline Wozniackis kampe via live streaming hos bookmakerne. Det er nemt og lige til, og du kan se direkte billeder på både mobil, tablet og computer.

Vil du have mere end Caroline Wozniacki? Bookmakerne viser alle kampe fra WTA-, ATP- og Challenger-touren. Se dagens kampe i kalenderen herunder.

TidKampTurneringStream
08:30Alexander Bublik vs Mikhail KukushkinChallenger - Astana
10:00Egor Gerasimov vs Aldin SetkicChallenger - Astana
11:00Sara Sorribes Tormo vs Kiki BertensWTA - Gstaad
12:00Guido Andreozzi vs Adam PavlasekChallenger - Poznan
13:00Andrey Kuznetsov vs Alexandr DolgopolovATP - Båstad
13:00Ruben Bemelmans vs Marko TepavacChallenger - Scheveningen
13:00Tereza Martincova vs Anett KontaveitWTA - Gstaad
14:00Irina-Camelia Begu vs Carla Suarez NavarroWTA - Bukarest
14:00Goncalo Oliveira vs Alexey VatutinChallenger - Poznan
14:30Thiemo De Bakker vs Guillermo Garcia-LopezChallenger - Scheveningen
14:30David Ferrer vs Fernando VerdascoATP - Båstad
14:30Kiki Bertens / Johanna Larsson vs Cornelia Lister / Aleksandrina NaydenovaWTA - Gstaad - Damedouble
15:30Ana Bogdan vs Julia GörgesWTA - Bukarest
16:00Julian Knowle / Philipp Petzschner vs Elias Ymer / Mikael YmerATP - Båstad - Herredouble
17:00Matthew Ebden vs Peter GojowczykATP - Newport
17:00John Isner vs Bjorn FratangeloATP - Newport
17:30Ivan Dodig vs Andrey RublevATP - Umag
20:00Matthew Ebden vs Peter GojowczykATP - Newport
20:00Paolo Lorenzi vs Alessandro GiannessiATP - Umag
21:00Matteo Berrettini vs Federico CoriaChallenger - San Benedetto
21:30Guillermo Duran / Andres Molteni vs Marin Draganja / Tomislav DraganjaATP - Umag - Herredouble
22:00John Isner vs Bjorn FratangeloATP - Newport

Bet365

Bet365 giver dig adgang til samtlige Caroline Wozniackis tenniskampe via live streaming. Om danskeren spiller opvarmningsturnering i Eastbourne eller Grand Slam i Wimbledon, så kan du se med – blot du har en enkelt krone stående på din konto.

Hvis du ikke allerede har en konto hos Bet365, kan du få en 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner ved oprettelse.

Danske Spil

Danske Spil er naturligvis klar med live billeder fra Caroline Wozniackis kampe uge efter uge. Den danske tennisdarling er kravlet stødt op af verdensranglisten i 2017, og hun spiller mere underholdende, end hun før har gjort.

Er du ny hos Danske Spil, kan du modtage en 100 % velkomstbonus op til 500 kroner.

Nordicbet

Har du lyst til at se Caroline Wozniacki bide skeer med verdenseliten i kvindetennis? Så kan du gøre det hos Nordicbet, der serverer alle danskerens kampe via live streaming. Er du til odds og spil, kan du bette på Wozzys præstationer sideløbende med det direkte signal.

Hos Nordicbet får du – som ny spiller – en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner.

OPRET KONTO

Se Caroline Wozniacki

direkte og uden abonnement

NYHEDER

21 07 2017

Den danske tennisdarling, Caroline Wozniacki, og den dobbelte Grand Slam-vinder Petra Kvitova er blandt de deltagende spillere ved WTA Ericsson...

07 07 2017

Caroline Wozniacki har løst begge sine hidtidige opgaver ved Wimbledon med bravour, og danskeren er nu klar til tredje runde...

05 07 2017

Caroline Wozniacki indledte sit Wimbledon-eventyr med en sejr over Timea Babos, og dermed er danskeren klar til 2. runde, hvor...

WOZNIACKI: KARRIEREN FRA 2005 – 2017

Caroline Wozniacki debuterede på WTA-touren som juniorspiller i 2005, og vandt allerede i 2006 Wimbledons junior-mesterskab. Senere samme år spillede Wozniacki sig til sit første trofæ som seniorspiller, da hun i vandt en turnering i Istanbul. Herfra gik det stødt opad, og danskeren vandt i 2008 sin første WTA-turnering, da hun i Stockholm til Nordic Light Open leverede flotte sejre mod højtrangerede modstandere.

Året efter nåede Wozniacki helt til finalen i US Open, hvor hun dog måtte se sig slået af Kim Clijsters. Grand Slam-finaleresultatat var det bedste, som danskeren indtil videre havde præsteret i sin karriere. På dette tidspunkt havde Wozniacki hvert år forbedret sin placering på ranglisten, og i 2010 nåede ”Miss Sunshine” – som den første dansker nogensinde – helt til tops på WTA-verdensranglisten.

Titlen som verdensetter overtog hun fra Serena Williams, men det skal her nævnes, at amerikaneren på daværende tidspunkt døjede med skadesproblemer. Desuden blev der rettet kritik mod proceduren for rangering på WTA-listen, idet nogle mente, at Wozniacki ikke burde anses som den bedste kvindelige tennisspiller på det pågældende tidspunkt. Argumenterne gik på, at danskeren havde indsamlet en stor del af sine point til ranglisten mod svagere modstandere, og at hun aldrig havde vundet en Grand Slam-turnering. Ikke desto mindre fortsatte Wozniacki med at levere gode præstationer, og hun sluttede også 2011 som nr. 1 på verdensranglisten.

Herefter begyndte det at gå ned ad bakke, og efter en sæson med dårlige resultater røg Caroline et godt stykke tilbage. Hun endte 2012-sæsonen på en 10. plads. De næste sæsoner var ligeledes skuffende, og fra at have vundet seks WTA-turneringer i både 2010 og 2011, så lykkedes det kun Wozniacki at vinde to i 2012 og én i hvert af årene, der fulgte. I takt med at WTA-sejrene udeblev, fortsatte Wozniacki sit fald ned ad verdensranglisten. Om en årsag til denne formnedgang kan findes i, at fokus blev flyttet fra spillet på banen til privatlivet uden for banen skal være usagt, men Wozniacki indledte i 2012 et forhold til golfspilleren Rory McIlroy, og i de to år, de var sammen, havde hun besvær med at finde fordums styrke. De to sportsstjerner forlovede sig, men brylluppet blev aflyst i maj 2014, og Caroline oplevede herefter en sportslig oprejsning ved at nå til finalen i US Open og avancere til en position som 8’er på verdensranglisten.

Allerede året efter – i 2015-sæsonen – røg hun dog ned på en 17. plads, hvilket var Wozniackis dårligste resultat siden 2007. Den dårlige form forfulgte Danmarks tennisdarling ind i 2016, hvor skader desuden var medvirkende til, at hun røg helt ud af top 50. Da Wozniacki tog hul på 2016-udgaven af sin favoritturnering – US Open – vendte formkurven dog heldigvis. Her nåede hun noget overraskende helt frem til semifinalen, hvor hun dog måtte se sig slået af verdensetteren Angelique Kerber. Den flotte præstation blev et vendepunkt for Wozniacki, som efterfølgende vandt Toray Pan Pacific Open, hvilket var hendes første WTA-titel i halvandet år. Blot en måned senere vandt hun endnu en WTA-titel – Hong Kong Open – og det førte hende tilbage til en top 20-placering på verdensranglisten. Wozniacki kunne således slutte 2016-sæsonen af på en 19. plads, og med en formkurve der pegede i den helt rigtige retning.

Danskeren har fortsat sin fremgang i 2017. Først med tre finaler på hard court i Doha, Dubai og Miami, og senest med en kvartfinale ved French Open, hvor hun ikke havde nogen point at forsvare. De flotte resultater har ført Caroline Wozniacki tilbage i top 10, hvor hun hører til. Danskeren virker meget fokuseret, og hun har lagt på i sit spil rent offensivt (selvom den stærke defensiv selvfølgelig fortsat er varemærket). I skrivende stund (17. juni 2017) indtager Caroline Wozniacki en placering som nr. 7 på verdensranglisten.

Kan danskeren komme helt tilbage på toppen, nu hvor Serena Williams igen sidder ude (denne gang med graviditet)? Få svaret ved at live streame Caroline Wozniacki og WTA-turneringerne hos bookmakerne.

LIVE STREAMING AF CAROLINE WOZNIACKIS KAMPE

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og se kampene under “Live billeder”
STREAM NU

Bet365 giver dig adgang til samtlige Caroline Wozniackis kampe via live streaming. Dette uanset om danskeren spiller i en mindre turnering eller i en Grand Slam. Du kan altid se med, blot du har en enkelt krone stående på din Bet365-konto.

Har du lyst til at spille på danskeren, kan du også gøre det hos Bet365. Bookmakerne udmærker sig ved at have et pænt spiludbud – med dertilhørende flot tilbagebetaling – på danskerens kampe. Dette gælder både for pre- og livemarkedet.

Hos Bet365 kan du tilgå streamingen af Caroline Wozniacki fra både mobil, tablet og computer.

Se Caroline Wozniacki

direkte og uden abonnement

FAQ OM CAROLINE WOZNIACKI

Hvor meget har Caroline Wozniacki tjent?
Caroline Wozniacki har tjent +157 millioner kroner i løbet af sin karriere ifølge WTA-tennisforbundet.

Hvilke turneringer har Caroline Wozniacki vundet?
Caroline Wozniacki har vundet i alt 25 WTA-titler. Danskeren har blandt andet vundet ved Indian Wells, Dubai og Hong Kong.

Hvordan ligger Caroline Wozniacki placeret på verdensranglisten?
Caroline Wozniacki er netop kravlet op som nr. 7 på verdensranglisten (15-06-2017).

Hvor høj er Caroline Wozniacki?
Caroline Wozniacki måler 178 cm.

Hvilken kanal sender Caroline Wozniackis kampe?
TV2 Sport viser mange af Caroline Wozniackis kampe, da de har rettigheder til de fleste af WTA-turneringerne.

Hvornår spiller Caroline Wozniacki?
Tjek vores kalender i toppen af siden for at finde ud af, hvornår Caroline Wozniacki spiller sin næste kamp.

TRE ALTERNATIVER TIL CAROLINE WOZNIACKI

Har du lyst til at se andre spillere end Caroline Wozniacki i aktion? WTA-touren er rig på spændende profiler, som du kan opleve uge efter uge via live streaming.

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova er en tjekkisk tennisspiller, der er på vej frem. Hun er opflasket med den klassiske tjekkiske stil; stor serv og fladt spil. På WTA-touren er der ikke mange, der besidder samme power som Karolina Pliskova, og derfor er tjekken rigtigt giftig, når underlaget er hurtigt. I 2016 nåede Karolina Pliskova semifinalen ved både Australian Open og Wimbledon, og den blot 25-årige kvinde ligner en spiller, der ikke fraviger sin plads blandt verdenseliten lige foreløbig.

Angelique Kerber

Angelique Kerber havde en forrygende sæson i 2016, hvor hun erobrede WTA-ranglistens 1. plads fra Serena Williams. Den 29-årige tysker vandt både Australian Open og US Open, ligesom hun nåede finalen ved Wimbledon. Angelique Kerber, der spiller taktisk klogt med udgangspunkt i en jerndefensiv, har ikke formået at fastholde niveauet i første halvdel af 2017, og derfor bliver det spændende at se, hvad der sker med hende ved Wimbledon og US Open i år.

Simona Halep

Populære Simona Halep missede en gylden mulighed for at snuppe karrierens første Grand Slam, da hun tabte til unge Jelena Ostapenko i French Open-finalen i 2017. Simona Halep går ind til anden halvdel af 2017 med en stor grussæson i ryggen, og præstationerne må helt sikkert have rustet rumæneren med fornyet energi. Simona Halep har semifinalen som bedste resultat ved både Wimbledon (2014) og US Open (2015).

Forfatter: Anders J.

God fornøjelse med teksten om Caroline Wozniacki.