Wozniacki live stream: Se Carolines næste kamp

Vil du live streame næste kamp med Caroline Wozniacki? Så er du landet det rigtige sted. Her finder du alle tenniskampe, som kan live streames hos Bet365. Så kan du se “Miss Sunshine” live, hver gang hun spiller.

Live stream Caroline Woznacki i næste kamp
Opret Bet365-konto
TidKampLigaStream
12:30Abigail Spears / Katarina Srebotnik vs Raquel Atawo / Jelena OstapenkoWTA - Stuttgart - DamedoubleSe kampen
13:00Juan Sebastian Cabal / Robert Farah vs Brian Baker / Nikola MekticATP - Budapest - HerredoubleSe kampen
15:00Lucas Pouille vs Aljaz BedeneATP - BudapestSe kampen
15:00Pedro Sousa vs Alessandro GiannessiChallenger - FrancavillaSe kampen
15:00Kristina Mladenovic vs Laura SiegemundWTA - StuttgartSe kampen
16:00Dominic Thiem vs Rafael NadalATP - BarcelonaSe kampen
16:00Elina Svitolina vs Elise MertensWTA - IstanbulSe kampen
17:30Dalila Jakupovic / Nadiia Kichenok vs Nicole Melichar / Elise MertensWTA - Istanbul - DamedoubleSe kampen
18:00Madison Brengle vs Caroline DolehideITF kvinder - CharlottesvilleSe kampen
19:30Jovana Jaksic / Catalina Pella vs Madison Brengle / Danielle Rose CollinsITF kvinder - Charlottesville - DamedoubleSe kampen

SE CAROLINE WOZKIACKI LIVE I DAG

I kalenderen ovenfor kan du se alle kampe, der live streames i dag. På den måde kan du se, om Caroline Wozniacki spiller. Hvis hun gør, så kan du via live streaming hos Nordicbet i mindst ni ud af 10 tilfælde se kampen hos hos dem – uden abonnement og betaling pr. kamp.

For at se Caroline Wozniackis næste kamp, kan du blot følge denne trin-for-trin guide.

1. Gå til Nordicbet.dk – klik her!

2. Opret en gratis konto.

3. Sørg for, at der er minimum én krone på kontoen.

4. Gå til “Odds” – “Live stream” og klik på “Live Streaming Kalender”

5. Du kan nu se kampen.

Nordicbet live streamer (næsten) alle Wozniackis kampe, så du behøver aldrig at gå glip af en eneste af hendes kampe – eller investere i en dyr TV-pakke med mange kanaler. Du har altså muligheden for at følge med i Miss Sunshines karriere på tætteste hold – og det kan du gøre helt gratis via Nordicbet.

Du bestemmer endda selv, om du vil se kampen på din mobil, tablet eller computer.

Det eneste det kræver er, at du har en konto hos Nordicbet, hvor der som minimum står én krone på saldoen. Når du er logget ind, skal du vælge ”Tennis” i menuen, og herefter har du mulighed for at vælge Wozniackis kamp fra listen under dagens kampe. Hvis du har lyst, kan du selvfølgelig også se alle de andre tenniskampe – fra både små og store turneringer – som live streames hos Nordicbet. Der er med andre ord andre ord rig mulighed for at få set en masse tennis uden at skulle betale en krone for det.

ODDS PÅ WOZNIACKI HOS BET365

Vil du have ekstra spænding under Wozniackis kampe – og samtidigt mulighed for at tjene lidt håndøre – så kan du hos Bet365 oddse på kampene, mens de live streames. Har du fidus til Caroline som vinder af kampen, så placér et væddemål inden eller midt i kampen. Du kan også spille på, hvor mange partier der bliver spillet, hvem der vinder første sæt, handicap-spil og meget mere. Desuden opdateres liveodds konstant, så hvis du spotter en udvikling i kampen, har du mulighed for straks at reagere på det og placere et væddemål.

1. Gå til Bet365.dk – klik her!

2. Opret en gratis konto.

3. Indbetal penge og modtag din 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner.

4. Du kan nu både oddse på og se kampen LIVE.

5. God fornøjelse!

Regler og vilkår gælder for bonussen.

WOZNIACKI: KARRIEREN FRA 2005 – 2016

Caroline Wozniacki har seneste år haft svært ved præstere på samme høje niveau, som hun tidligere har vist. Hun debuterede på WTA-touren som juniorspiller i 2005, og vandt allerede i 2006 Wimbledons junior-mesterskab. Senere samme år spillede Wozniacki sig til sit første trofæ som seniorspiller, da hun i vandt en turnering i Istanbul. Herfra gik det stødt op ad, og hun vandt i 2008 sin første WTA-turnering, da hun i Stockholm til Nordic Light Open leverede flotte sejre mod højtrangerede modstandere.

Året efter nåede Wozniacki helt til finalen i US Open, hvor hun dog måtte se sig slået af Kim Clijsters, men ikke desto mindre var dette resultat det bedste, som danskeren indtil videre havde præsteret i sin karrierer. På dette tidspunkt har Wozniacki hvert år forbedret sin placering på ranglisten, og i 2010 nåede Miss Sunshine – som den første dansker nogensinde – helt til tops på WTA-verdensranglisten.

Titlen som verdensetter overtog hun fra Serena Williams, men det skal her nævnes, at amerikaneren på dette tidspunkt døjede med skadesproblemer. Desuden blev der rettet kritik mod proceduren for rangering på WTA-listen, idet nogle mente, at Wozniacki ikke burde anses som den bedste kvindelige tennisspiller på det pågældende tidspunkt. Argumenterne lød på, at danskeren havde indsamlet en stor de af sine point til ranglisten mod svagere modstandere, og at hun aldrig havde vundet en Grand Slam-turnering. Ikke desto mindre fortsatte Wozniacki med at levere gode præstationer, og sluttede også 2011 som nummer et på verdensranglisten.

Herefter begyndte det at gå ned ad bakke, og efter en sæson med dårlige resultater røg Caroline et godt stykke ned ad ranglisten, hvor hun endte 2012-sæsonen på en 10. plads. De næste sæsoner var ligeledes skuffende og fra at have vundet seks WTA-turneringer i både 2010 og 2011, så lykkedes det hende kun at vinde to i 2012, mens de efterfølgende sæsoner frem til den nuværende blot bar budt på en enkelt WTA-titel per sæson. I takt med at WTA-sejrene udeblev, fortsatte Wozniacki sit fald ned igennem verdensranglisten, og bortset fra 2014-sæsonen så har hun siden placeringen som verdensetter i 2011 måtte se sig selv falde længere og længere ned ad verdensranglisten hver sæson.

Om en årsag til denne formnedgang kan findes i, at fokus blev flyttet fra spillet på banen til privatlivet uden for banen skal være usagt, men Wozniacki indledte i 2012 et forhold til golfspilleren Rory McIlroy, og i de to år de var sammen havde hun besvær med at finde fordums styrke. De to sportsstjerner forlovede sig, men brylluppet blev aflyst  i maj 2014, og Caroline oplevede herefter en sportslig oprejsning ved at nå til finalen i US Open og ende med en placering som nummer 8 på verdensranglisten.

Allerede året efter – i 2015-sæsonen – røg hun dog ned på en 17. plads, hvilket var Wozniackis dårligste resultat siden 2007. Den dårlige form forfulgte Danmarks tennisdarling ind i 2016, hvor skader desuden var medvirkende til, at hun røg ud af top 50. Da Wozniacki tog hul på 2016-udgaven af sin favoritturnering – US Open – vendte formkurven dog heldigvis. Her nåede hun noget overraskende helt frem til semifinalen, hvor hun dog måtte se sig slået af verdensetteren Angelique Kerber. Den flotte præstation blev et vendepunkt for Wozniacki, som efterfølgende vandt Toray Pan Pacific Open, hvilket var hendes første WTA-titel i halvandet år. Blot en måned senere vandt hun endnu en WTA-titel – Hong Kong Open – og det førte hende tilbage til en top 20-placering på verdensranglisten.

Wozniacki kunne således slutte 2016-sæsonen af på en 19. plads, og med en formkurve der peger i den helt rigtige retning. Vi håber selvfølgelig på, at den gode form fortsætter i 2017, og at Danmarks bedste tennisspiller kan genvinde sin plads blandt de bedste indenfor kvindetennis.

Biografien er opdateret 6. januar 2017.

Største turneringssejre

Canadian Open 2010

Pan Pacific Open 2010

China Open 2010

Dubai Tennis Championships 2011

Indian Wells Master 2011

Pan Pacific Open 2016

Flotte finalepladser

US Open 2009

Madrid Open 2009

WTA Championships 2010

Indian Wells Masters 2010

Indian Wells Masters 2012

US Open 2014

Rankings på WTA-listen

2006: 237

2007: 64

2008: 12

2009: 4

2010: 1

2011: 1

2012: 10

2013: 10

2014: 8

2015: 17

2016: 19