Wimbledon 2016: LIVE STREAM

Wimbledon 2016 spilles fra 27. juli til 10. juli. Vi har skaffet dig adgang til live stream, så du kan se kampene fra England direkte helt uden abonnement eller betaling pr. kamp. Ingen TV-kanal viser så mange kampe fra Wimbledon som her.

Scroll ned under billedet og vælg den kamp, du vil streame direkte fra Wimbledon.

Wimbledon live stream

LIVE STREAM WIMBLEDON: KAMPE I DAG

Du kan streame alle disse kampe fra Wimbledon i dag. Vi opdaterer flere gange i døgnet, når nye kampe kommer til.

Opret Bet365-konto
TidKampLigaStream
08:30Ricardas Berankis vs Aleksandr NedovyesovChallenger - ShymkentSe kampen
09:00Sara Errani v Nicole GibbsFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
09:00Ana Bogdan v Virginie RazzanoFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
09:00Maryna Zanevska v Petra MarticFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
10:00Marius Copil vs Peter GojowczykFrench Open - KvalifikationSe kampen
10:00Daniel Masur vs Arthur De GreefFrench Open - KvalifikationSe kampen
10:00Matteo Donati vs Marco TrungellitiFrench Open - KvalifikationSe kampen
10:00Yannick Hanfmann vs Carlos TabernerChallenger - ShymkentSe kampen
10:00Sara Errani vs Nicole GibbsFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
10:00Ana Bogdan vs Virginie RazzanoFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
10:00Maryna Zanevska vs Petra MarticFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
11:30Hao-Ching Chan / Yung-Jan Chan vs Chantal Skamlova / Eva WacannoWTA - Strasbourg - DamedoubleSe kampen
11:30Taro Daniel vs Andrey RublevFrench Open - KvalifikationSe kampen
11:30Norbert Gombos vs Jozef KovalikFrench Open - KvalifikationSe kampen
11:30Gerald Melzer vs Bjorn FratangeloFrench Open - KvalifikationSe kampen
11:30Richel Hogenkamp vs Heather WatsonFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
11:30Ons Jabeur vs Miyu KatoFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
11:30Kateryna Kozlova vs Aleksandra KrunicFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
12:15Andres Molteni / Adil Shamasdin vs Oliver Marach / Mate PavicATP - Lyon - HerredoubleSe kampen
12:15Axel Michon vs Sebastian OfnerChallenger - MestreSe kampen
13:00Paul-Henri Mathieu vs Denis KudlaFrench Open - KvalifikationSe kampen
13:00Beatriz Haddad Maia vs Jil TeichmannFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
13:00Quirine Lemoine vs Arantxa RusFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
13:00Francoise Abanda vs Su Jeong JangFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
13:00Bethanie Mattek-Sands vs Zarina DiyasFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
13:00Alison Van Uytvanck vs Lucie HradeckaFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
13:45Zdenek Kolar vs Julian OcleppoChallenger - MestreSe kampen
14:00Caroline Garcia vs Daria GavrilovaWTA - StrasbourgSe kampen
14:30Roberto Quiroz vs Maxime HamouFrench Open - KvalifikationSe kampen
14:30Nikoloz Basilashvili vs Jo-Wilfried TsongaATP - LyonSe kampen
14:30Marketa Vondrousova vs Anna BlinkovaFrench Open - Kvalifikation - KvinderSe kampen
15:30Shuai Peng vs Samantha StosurWTA - StrasbourgSe kampen
16:00Milos Raonic vs Tomas BerdychATP - LyonSe kampen
17:00Blake Mott vs Gianluigi QuinziChallenger - MestreSe kampen
17:00Matteo Viola vs Joao DominguesChallenger - MestreSe kampen

QUIET PLEASE: FAVORITTERNE I 2017

Novak Djokovic vandt Wimbledon i både 2014 og 2015, men i sidste års udgave af turneringen måtte han se sig slået i finalen af Andy Murray. Briten har endvidere overtaget Djokovics førsteplads på ATP-ranglisten, så der er lagt op til en knivskarp duel mellem de to. De to tennisstjerner er uden tvivl de største favoritter til årets Wimbledon, men det er umuligt at skulle udpege, hvem af de to der står med de bedste kort på hånden. Som outsidere kan Milos Raonic, Nick Kyrgios, Roger Federer og Stan Wawrinka nævnes, men det bliver formentlig Djokovic og Murray, som kommer til at slås om den prestigefyldte sejr. Milos Raonic er placeret på ATP-listens tredjeplads, og sidste år nåede han helt til Wimbledon-finalen, hvor han tabte til Andy Murray. Canadieren har aldrig vundet en Grand Slam-turnering, men han kan sandsynligvis gøre en god figur ved Wimbledon igen i år. 21-årige Nick Kyrgios er et stort talent i tennisverdenen, men han har endnu ikke formået at nå længere end en kvartfinale ved en Grand Slam-turnering, og det ville derfor være noget af en sensation, hvis han skulle kunne gå hele vejen i år. Roger Federer behøver ingen nærmere introduktion, men den elegante schweizer har sine bedste år bag sig, og det er efterhånden længe siden, at han har vundet en stor turnering. Landsmanden Stan Wawrinka vandt sidste sæsons US Open og har leveret mange gode resultater, men hans hidtil bedste resultater ved Wimbledon er kvartfinalepladserne fra 2014 og 2015.

Serena Williams har vundet damesinglen ved de sidste to sæsoners Wimbledon, og det virker oplagt, at hun skal tage den tredje triumf i træk. Hun er den absolutte dronning af Wimbledon med hele 14 trofæer i alt – seks i damesingle, syv i damedouble og et enkelt i mixdouble. Selvom hun på nuværende tidspunkt har måtte overlade førstepladsen på WTA-ranglisten til Angelique Kerber, er hun således klar favorit til at forsvare sin Wimbledon-titel. Hendes største konkurrenter bliver formentlig førnævnte Angelique Kerber samt Garbiñe Muguruza og Maria Sharapove.

OM WIMBLEDON: TURNERING, FORMAT OG UNDERLAG

Wimbledon er af mange anset som den mest prestigefyldte tennisturnering, og den centrale bane Centre Court – der lægger græs til alle finaler og præmieoverrækkelser – er legendarisk. Turneringen startede med udelukkende at være for mandlige amatørspillere, og i den første udgave deltog kun 22 spillere. Nogle år senere blev turneringen udvidet til også at inkludere kvindelige spillere samt double-kampe, og i 1968 blev der åbnet op for, at professionelle spillere kunne også deltage.

Turneringen blev grundlagt i 1877, og siden da har den altid været spillet på banerne, der tilhører tennisklubben The All England Lawn Tennis & Croquet Club, som er beliggende i bydelen Wimbledon i det sydvestlige London. Der findes ingen ældre tennisturneringer end Wimbledon, og arrangørerne går højt op i, at der værnes om traditionerne. Blandt disse traditioner findes der eksempelvis et krav om, at spillerne skal klæde sig i hvidt spilletøj.

Roger Federer måtte i 2013 sande, at man gør meget ud af at opretholde denne tradition, da han efter en kamp blev bedt om at skifte til et andet par sko til den næstkommende kamp – han havde nemlig stillet op i et par speciallavede sko med orange såler, og det stred imod reglerne, der foreskriver påklædning uden farver. Andre eksempler på traditioner, som opretholdes i forbindelse med Wimbledon er, at madboderne omkring banerne tilbyder jordbær med fløde, at spillerne tiltales med ”Mister”, ”Miss” og ”Misses”, og at der ikke findes reklamer på banerne.

Underlag
En sidste – og meget afgørende – tradition, som findes ved Wimbledon er, at der spilles på græs, hvilket er det underlag, der oprindeligt blev benyttet til tennisbaner. Wimbledon er den eneste af de fire Grand Slam-turneringer, som spilles på græsunderlag, og det har stor betydning for spillet på banen. Græs er det hurtigste underlag, og på grund af græssets glathed holder boldene oftest en høj fart, efter at de har ramt underlaget. Desuden får boldene ikke det samme høje opspring, som man eksempelvis kan se på, når der spilles på grus. Græsunderlaget tilgodeser derfor oftest spillere med fart, kraftfulde slag og hårde server. Især servespillet kan gøre en stor forskel på græsunderlag, og en spiller med en god serv vil typisk gøre en god figur på græsunderlag. Tidligere nævnte Roger Federer er et eksempel på en spiller, som plejer at klare sig bedst på græsunderlag, og schweizeren vandt da også Wimbledon fem år i træk mellem 2003 og 2007.

Turneringsformat
Wimbledon bliver spillet over to uger – fra den 3. juli til den 16. juli – og der bliver afviklet mesterskaber i herresingle, damesingle, herredouble, damedouble og mixed double. Singlespillerne skal igennem syv vind eller forsvind-kampe for at vinde trofæet. Der spilles således fire runder efterfulgt af kvartfinaler, semifinaler og finale.

Stream Wimbledon live