WIMBLEDON

Se Wimbledon direkte med live streaming – helt uden abonnement.
Følg Federer, Wozniacki og alle de andre i aktion.

STREAM NU

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto/
  3. 3. Indbetal penge og se kampene
se Wimbledon live med streaming

LIVE STREAM WIMBLEDON 2017

Du kan live streame Wimbledon 2017 helt uden abonnement eller betaling pr. kamp hos bookmakerne. Det gælder for SAMTLIGE kampe i den prestigefyldte turnering.

Kan Roger Federer følge op på triumfen ved Australian Open og løfte sit første Wimbledon-trofæ siden 2012? Få svaret via live streaming hos bookmakerne.

Følg vores trin for trin og kom i gang med det samme – eller se vores kalender med al live streaming i dag.

TidKampTurneringStream
08:30Alexander Bublik vs Mikhail KukushkinChallenger - Astana
10:00Egor Gerasimov vs Aldin SetkicChallenger - Astana
11:00Sara Sorribes Tormo vs Kiki BertensWTA - Gstaad
12:00Guido Andreozzi vs Adam PavlasekChallenger - Poznan
13:00Andrey Kuznetsov vs Alexandr DolgopolovATP - Båstad
13:00Ruben Bemelmans vs Marko TepavacChallenger - Scheveningen
13:00Tereza Martincova vs Anett KontaveitWTA - Gstaad
14:00Irina-Camelia Begu vs Carla Suarez NavarroWTA - Bukarest
14:00Goncalo Oliveira vs Alexey VatutinChallenger - Poznan
14:30Thiemo De Bakker vs Guillermo Garcia-LopezChallenger - Scheveningen
14:30David Ferrer vs Fernando VerdascoATP - Båstad
14:30Kiki Bertens / Johanna Larsson vs Cornelia Lister / Aleksandrina NaydenovaWTA - Gstaad - Damedouble
16:00Julian Knowle / Philipp Petzschner vs Elias Ymer / Mikael YmerATP - Båstad - Herredouble
17:00Matthew Ebden vs Peter GojowczykATP - Newport
17:00John Isner vs Bjorn FratangeloATP - Newport
17:30Ivan Dodig vs Andrey RublevATP - Umag
20:00Matthew Ebden vs Peter GojowczykATP - Newport
20:00Paolo Lorenzi vs Alessandro GiannessiATP - Umag
21:00Matteo Berrettini vs Federico CoriaChallenger - San Benedetto
21:30Guillermo Duran / Andres Molteni vs Marin Draganja / Tomislav DraganjaATP - Umag - Herredouble
22:00John Isner vs Bjorn FratangeloATP - Newport

Bet365

Bet365 er den største aktør på markedet, når det kommer til live streaming af tenniskampe. Du kan se samtlige kampe fra Wimbledon direkte og nemt hos bookmakeren.

Har du ikke allerede en konto hos Bet365? Opret dig og få en 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner.

Danske Spil

Danske Spil er klar med live streaming af alle kampene fra Wimbledon-turneringen 2017. Om du vil se Caroline Wozniacki og Maria Sharapova, eller om du er mere til Roger Federer og Rafael Nadal, kan du se med hos Danske Spil.

Danske Spil tager lige nu imod alle nye kunder med en 100 % velkomstbonus op til 500 kroner.

Nordicbet

Hos Nordicbet kan du streame alle kampe fra den prestigefyldte tennisturnering i England. Kan verdensetteren Andy Murray forsvare sin titel?

Som ny spiller kan du hos Nordicbet lige nu modtage en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner.

På hvilke enheder kan jeg streame?

Du kan streame Wimbledon på både computer, mobil og tablet.

Kan jeg se andet end Wimbledon?

Du kan se alle tennisturneringer på ATP- WTA- og Challenger-niveau via live streaming.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er ingen skjulte gebyrer eller abonnementer. Ønsker du at live streame hos Bet365, skal du bare have mindst én krone stående på din konto.

STREAM NU

Hos Bet365 får du

Streaming af Wimbledon

NYHEDER

21 07 2017

Den danske tennisdarling, Caroline Wozniacki, og den dobbelte Grand Slam-vinder Petra Kvitova er blandt de deltagende spillere ved WTA Ericsson...

07 07 2017

Caroline Wozniacki har løst begge sine hidtidige opgaver ved Wimbledon med bravour, og danskeren er nu klar til tredje runde...

05 07 2017

Caroline Wozniacki indledte sit Wimbledon-eventyr med en sejr over Timea Babos, og dermed er danskeren klar til 2. runde, hvor...

OM WIMBLEDON: HISTORIEN

Wimbledon er en af de fire store Grand Slams i tennis. Turneringen er den ældste på touren, og den har været afviklet i Storbritannien siden 1877. Der afvikles både herre-, kvinde-, herredouble-, kvindedouble- og mixdoubleturneringer ved Wimbledon, så der er altid et hav af tenniskampe på programmet, når touren rammer slut juni / start juli. Wimbledon-turneringen er den eneste Grand Slam, der afvikles på et græsunderlag, og det gør den særligt karakteristisk. På herresiden har Roger Federer vundet turneringen hele syv gange i sin karriere, og den rutinerede schweizer går benhårdt efter at vippe Andy Murray af tronen i 2017. Hos kvinderne er det Serena Williams, der er forsvarende mester. Den stærke amerikaner har – ligesom Roger Federer – vundet Wimbledon syv gange, og hun er faktisk back-to-back forsvarende mester. I 2017 får Serena Williams imidlertid ikke mulighed for at forsvare sin titel, da hun er gravid, så vi får med sikkerhed en ny titeltager på kvindesiden. 128 spillere indtræder i hovedturneringen hos både herrer og kvinder, og mens kvinderne spiller bedst af tre sæt, er det hos herrerne bedst af fem sæt. Ved Wimbledon-turneringen er der en meget stram dresscode, og derfor ser du altid spillerne optræde helt i hvidt.

Fordi Wimbledon afvikles på græs, stiller turneringen nogle særlige krav til spillerne, der skal være hurtige til at omstille sig fra grus-sæsonen. Mens grus-underlaget er tungt, er græs-underlagt ekstremt hurtigt. Det giver en klar fordel til de store spillere, der fokuserer meget på serven og power i det hele taget. Bolden får typisk ikke et særligt højt opspring, og af og til ser man også, at bolden springer lidt underligt op. Det stiller store krav til spillernes hastighed og reaktionsstyrke. Forvent at se færre servegennembrud, når spillerne optræder på græs, og forvent generelt at se kortere dueller.

I Wimbledons åbne æra er der særligt tre herrespillere, som har markeret sig. Svenske Björn Borg, som vandt turneringen fem år i træk fra 1976 til 1980, amerikanske Pete Sampras, der trak sig sejrrigt syv gange i en otteårig periode fra 1993 til 2000, og schweiziske Roger Federer, som altså har vundet fem gange fra 2003 til 2007 – og igen i 2009 og 2012.

En af de mest iøjnefaldende præstationer ved Wimbledon forekom i 2001, hvor den hårdt servende kroat Goran Ivanisevic fik et wildcard til turneringen. Til trods for, at Goran Ivanisevic faktisk havde nået finalen i både 1992, 1994 og 1998, havde ingen regnet med, at kroaten kunne gøre det store væsen af sig i 2001. Goran Ivanisevic skulle imidlertid ende med at skrive sig i historiebøgerne som den første wildcard-spiller nogensinde til at vinde Wimbledon. Har du tid i overskud, bør du se eller gense kroatens vilde finalekamp mod australieren Patrick Rafter, som gik hele vejen ud i et femte forlænget sæt (6-3 3-6 6-3 2-6 9-7).

Tager man et historisk tilbageblik på kvindernes præstationer ved Wimbledon, skylder man at nævne særligt Martina Navratilova og Steffi Graff. Amerikanske Martina Navratilova er alletiders mest vindende spiller ved Wimbledon med sine ni titler i perioden fra 1978 til 1990 – og tyske Steffi Graf nappede den ultimative triumf syv gange i årene 1988 – 1996. De seneste år har det stået Williams på det meste: De to søstre, Serena og Venus, har sammenlagt vundet Wimbledon 12 gange siden årtusindskiftet. Danske Caroline Wozniacki har ofte deltaget ved Wimbledon, men det er aldrig blevet til mere end 4. runde.

Kigger man med nutidige briller på Wimbledon, der i 2017 afvikles fra mandag d. 3. juli til søndag d. 16. juli, er det mest interessante spørgsmål, om Roger Federer kan vippe Andy Murray af pinden. Roger Federer sejrede ved Australian Open tidligere på året – for så at droppe grus-sæsonen og dermed være helt klar til græs og Wimbledon. Den mangedobbelte vinder har vist, at han har spillet til at gå hele vejen i Storbritannien, men han er oppe imod en Andy Murray, der skal forsvare titlen, en Novak Djokovic, der skal ud og revanchere en lidt halvsløj sæson, og en Rafael Nadal, der kommer i forrygende form oven på et utal af grus-succeser. Hvem løber med titlen i 2017? Se med – og få svaret – via bookmakernes let tilgængelige live streaming.

SE WIMBLEDON VIA STREAMING

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og få adgang til alle kampe
STREAM NU

Bet365 er den skarpeste bookmaker, når du skal live streame Wimbledon. Alle kampe vises direkte, og du har således både Roger Federer, Andy Murray og Rafael Nadal inden for nær rækkevidde.

Du behøver blot at have en konto med en enkelt krone på saldoen – så er du klar til at live streame al din yndlingssport. Live streamingen er tilgængelig fra både mobil, tablet og computer.

Du er i øvrigt ikke begrænset til kun at kunne streame Wimbledon-turneringen. Bet365 giver dig samtlige kampene fra ATP- WTA- og Challenger-touren direkte og nemt.

SE FLERE TENNIS
TURNERINGER

Du kan også se
disse store tennisturneringer.

US Open
French Open
Australian Open
Davis Cup

TRE ALTERNATIVER TIL WIMBLEDON

US Open

US Open er en af fire Grand Slams. Turneringen spilles på amerikansk grund – på hard court – og den lægger op til, at de store servere virkelig kan få udbytte af deres allerstørste våben. Roger Federer vandt turneringen fem år i træk fra 2004 til 2008, men siden har ingen spiller vundet back-to-back titler. Stan Wawrinka er den forsvarende mester fra 2016 på herresiden.

Australian Open

Australian Open er årets første Grand Slam. Novak Djokovic har vundet herrernes turnering fem gange i perioden fra 2011 til 2016, men det var ikoniske Roger Federer, der gik hele vejen i 2017. Kan den rutinerede schweizer forsvare sin titel i 2017? Turneringen spilles – ligesom US Open – på hard court. Hos kvinderne er den forsvarende mester Serena Williams.

French Open

French Open er en Grand Slam på grus. Turneringen stiller helt anderledes krav til spillerne end de øvrige Grand Slams, og det er en type krav, der passer Rafael Nadal rigtigt godt. Spanieren har netop vundet sin 10. titel ved Roland Garros, og dermed retfærdiggjorde han sit kælenavn som ”King of Clay”. Hos kvinderne var det noget overraskende blot 20-årige Jelena Ostapenko, der fik sit helt store gennembrud.

Forfatter: Toke P.

God fornøjelse med teksten om Wimbledon!