US OPEN

Live stream US Open 2017 – helt uden abonnement og PPV.
Se Novak Djokovic, Roger Federer og alle de andre i aktion.

STREAM NU

TRIN FOR TRIN

  1. 1. Gå til Bet365 – KLIK HER!/
  2. 2. Opret en konto/
  3. 3. Indbetal penge og se kampene
se US Open live med streaming

LIVE STREAM US OPEN 2017

Du kan let live streame US Open 2017 hos bookmakerne, der giver dig adgang til samtlige turneringens kampe. Det foregår helt uden dyrt abonnement og pay-per-view.

Kan Caroline Wozniacki tage sin første Grand Slam-titel nogensinde? Hun elsker det hårde underlag, og hun elsker USA. Du kan streame alle danskerens kampe hos bookmakerne.

Følg vores trin for trin og kom i gang med det samme – eller se vores kalender med al live streaming i dag.

TidKampTurneringStream
14:00Irina-Camelia Begu vs Carla Suarez NavarroWTA - Bukarest
14:00Goncalo Oliveira vs Alexey VatutinChallenger - Poznan
14:30Thiemo De Bakker vs Guillermo Garcia-LopezChallenger - Scheveningen
14:30David Ferrer vs Fernando VerdascoATP - Båstad
14:30Kiki Bertens / Johanna Larsson vs Cornelia Lister / Aleksandrina NaydenovaWTA - Gstaad - Damedouble
15:30Ana Bogdan vs Julia GörgesWTA - Bukarest
16:00Julian Knowle / Philipp Petzschner vs Elias Ymer / Mikael YmerATP - Båstad - Herredouble
17:00Matthew Ebden vs Peter GojowczykATP - Newport
17:00John Isner vs Bjorn FratangeloATP - Newport
17:30Ivan Dodig vs Andrey RublevATP - Umag
19:00Laslo Djere vs Carlos TabernerChallenger - San Benedetto
20:00Matthew Ebden vs Peter GojowczykATP - Newport
20:00Paolo Lorenzi vs Alessandro GiannessiATP - Umag
21:00Matteo Berrettini vs Federico CoriaChallenger - San Benedetto
21:30Guillermo Duran / Andres Molteni vs Marin Draganja / Tomislav DraganjaATP - Umag - Herredouble
22:00John Isner vs Bjorn FratangeloATP - Newport

Bet365

Hos Bet365 kan du se alle kampe fra US Open. Det gælder både herrernes kampe og kvindernes kampe. Bet365 leverer samtidig en rigtigt solid livebetting-sektion, så du kan supplere dine direkte billeder med odds og spil.

Ny hos Bet365? Opret dig og få en 100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner.

Danske Spil

Har du lyst til at se med, når Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal og resten af slænget duellerer om titlen ved US Open? Så log ind hos Danske Spil, der giver dig alle turneringens kampe via live streaming.

Hos Danske Spil er alle nye spillere berettiget til en 100 % velkomstbonus op til 500 kroner.

Nordicbet

Også Nordicbet er klar med live billeder fra den store Grand Slam-turnering i USA. Kan Angelique Kerber forsvare sin titel, eller kan Karolina Pliskova gå forbi tyskeren i år? Nordicbet giver dig adgang til alle turneringens kampe via live streaming.

Alle nye spillere hos Nordicbet kan modtage en 100 % velkomstbonus op til 2.000 kroner.

På hvilke enheder kan jeg streame?

US Open kan streames på både computer, mobil og tablet.

Kan jeg se andet end US Open?

Bookmakerne giver dig adgang til en lang række turneringer uge efter uge, og der er altid aktuelle kampe i live-kalenderen.

Er der ingen skjulte gebyrer og abonnementer?

Der er hverken skjulte gebyrer eller abonnementer forbundet med live streaming hos boookmakerne. Ønsker du at streame hos Bet365, skal du blot sørge for at have mindst én krone stående på din konto.

STREAM NU

Hos Bet365 får du

Streaming af US Open

NYHEDER

21 07 2017

Den danske tennisdarling, Caroline Wozniacki, og den dobbelte Grand Slam-vinder Petra Kvitova er blandt de deltagende spillere ved WTA Ericsson...

07 07 2017

Caroline Wozniacki har løst begge sine hidtidige opgaver ved Wimbledon med bravour, og danskeren er nu klar til tredje runde...

05 07 2017

Caroline Wozniacki indledte sit Wimbledon-eventyr med en sejr over Timea Babos, og dermed er danskeren klar til 2. runde, hvor...

OM US OPEN: HISTORIEN

US Open er årets sidste Grand Slam-turnering. Turneringen afvikles i slutningen af august / starten af september, og den foregår på hard court. Turneringen har stolte traditioner, der strækker sig helt tilbage til 1881, og den afvikles årligt i New York på USTA Billie Jean King National Tennis Center. Turneringsformatet et 5-sæts for herrerne og 3-sæts for kvinderne, og der er pt. ingen herrespiller, som sidder tungt på turneringen (ligesom man ser det med Rafael Nadal ved French Open). De seneste ni afviklinger af US Open har budt på ni forskellige vindere, og det vil derfor være noget af en bedrift, hvis schweiziske Stan Wawrinka formår at forsvare sin titel i 2017. Hos kvinderne vandt Serena Williams både i 2012, 2013 og 2014 – men de seneste år er Flavia Pennetta og Angelique Kerber løbet med titlerne. 128 spillere er med i hovedturneringen hos både herrer og kvinder, og 2017-turneringen afvikles fra d. 28. august til d. 10. september.

US Open foregår aktuelt på hard court, men sådan har det ikke altid været. Fra 1881 til 1974 foregik turneringen på græs, fra 1975 til 1977 spillede man på grus, og lige siden er festlighederne så foregået på hard court. Det hårde underlag tilgodeser spillere, der har meget power i spillet, og særligt underlaget ved US Open – der ikke giver specielt meget bounce til bolden – er lækkert for de større servere (blandt andet derfor lykkedes det for Marin Cilic at vinde turneringen i 2014). Overfladen på hard court er jævn, og derfor kommer der ikke de samme underlige opspring, som man af og til ser på grus og græs.

Amerikanerne Jimmy Connors, John McEnroe og Pete Sampras har alle været flittige til at løfte titlen i løbet af den åbne æra af US Open. Connors tog fem titler i perioden fra 1974 til 1983, McEnroe stemplede ind med fire titler fra 1979 til 1984, og stort servende Sampras tog sig af turneringen fem gange i perioden fra 1990 til 2002. Siden da har en schweizer arbejdet sig frem i historiebøgerne: Roger Federer vandt US Open i både 2004, 2005, 2006, 2007 og 2008 – og siden schweizeren har ingen herrespiller formået at forsvare en titel i den amerikanske Grand Slam.

En herre, man heller ikke kommer uden om, når snakken falder på US Open, er Andre Agassi. Karismatiske Agassi spillede sin første US Open-finale mod Pete Sampras i 1990, og han spillede sin sidste finale mod Roger Federer i 2005. Agassi præsterede i løbet af sin karriere at vinde alle fire Grand Slams – noget som Novak Djokovic først formåede at matche med sin French Open-sejr i 2016.

Hos kvinderne er det også amerikanerne, der historisk har klaret sig bedst ved US Open. Chris Evert, Martina Navratilova og Serena Williams tegner sig sammenlagt for 16 titler i turneringens åbne æra (siden 1968). Et navn, der også popper en del op, er Kim Clijsters. Belgieren har vundet US Open tre gange, og det var netop Kim Clijsters, der forhindrede Caroline Wozniacki i at vinde en Grand Slam tilbage i 2009. Her tabte danskeren US Open-finalen med 7-5 6-3.

Serena Williams har vundet turneringen tre gange i træk fra 2012 til 2015, men de seneste to år er amerikaneren end ikke gået i finalen. I 2015 tabte Serena Williams en historisk semifinale til undertippede Roberta Vinci, der sidenhen skulle tabe til landsmanden Flavia Pennetta, som også noget overraskende havde nået finalen. I 2016 tog Angelique Kerber sig af titlen foran tjekkiske Karolina Pliskova, der ligner et godt bud på en vinder i 2017.

Har du lyst til at se med, når verdens bedste tennisspillere kæmper om at vinde US Open i 2017? Så gør det hos bookmakerne, hvor du uden abonnement kan live streame samtlige kampe fra turneringen. Om du er til Roger Federer og herretennis, eller om du foretrækker Caroline Wozniacki og kvinderne – så har bookmakerne det direkte signal til dig.

SE US OPEN VIA STREAMING

SÅDAN GØR DU
TRIN FOR TRIN

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
  2. Opret en konto
  3. Indsæt penge og få adgang til alle kampe
STREAM NU

Bet365 leverer et enestående live streaming produkt med relation til US Open. Bookmakeren giver dig alle kampe, og du kan således frit vælge lige netop den kamp, du har lyst til at se.

Du skal bare sørge for, at du har en enkelt krone stående på saldoen – så kan du live streame tennis i lange baner hos Bet365. Du kan benytte både mobil, tablet og computer.

Har du mod på mere tennis end bare US Open? Hver eneste dag giver Bet365 dig adgang til spektakulær tennis fra hele verden.

SE FLERE TENNIS
TURNERINGER

Du kan også se
disse store tennisturneringer.

Wimbledon
French Open
Davis Cup
Australian Open

TRE ALTERNATIVER TIL US OPEN

Wimbledon

Wimbledon er årets største græs-turnering. Turneringen afvikles i England, og den har meget stolte traditioner. Hos herrerne har Roger Federer vundet hele syv gange, og aktuelt forsøger han at erobre titlen fra den forsvarende mester Andy Murray. Serena Williams har vundet to gange i træk hos kvinderne, men amerikaneren stiller ikke op i 2017. Kan Caroline Wozniacki lave en overraskelse og gå hele vejen?

Australian Open

Roger Federer spillede sig tilbage i tennisseernes bevidsthed med sin flotte triumf ved Australian Open i 2017. Kan schweizeren gentage sit svendestykke i 2018? Serena Williams er den forsvarende mester hos kvinderne, men amerikaneren er pt. ude med en graviditet. Kan søster Venus, der tabte finalen senest, tage over?

French Open

Roland Garros = Rafael Nadal. Den spanske tennisdarling har vundet i Paris vanvittige 10 gange, og han ser ustoppelig ud på gruset for tiden. Kan Dominic Thiem eller en anden fra NEXTGEN skubbe Rafael Nadal af tronen i 2018, eller forlænger gruskongen sit enevælde ved French Open?

Forfatter: Toke P.

God fornøjelse med teksten om US Open!